מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פגיעה בריאותית משהות בסמוך לאנטנה ?מודאג04/07/2011
שלום,
במשך שנתיים עבדתי במשרד אשר בסמוך אליו ניצבה אנטנה סלולרית.
האנטנה ניצבה במרחק 7 מטרים מהחלון ללא הפרשי גבהים (ממש מקבילה לחלון).
בוצעו 2 מדידות ע,י מלר"ז שהראו 1.0 mv/cm2 ובפעם השנייה 1.5 mv/cm
הבעייה שלי מתחילה בכך שמזה כשנה שאני מתלונן על חולשה כללית, עייפות ונפילות אנרגיה. עברתי בדיקות רבות, רובן יצאו תקינות, אולם בבדיקה המטולוגית נמצאו חריגות בערכי "שרשראות קלות" מסוג קאפה וגם מסוג למבדה. בנוסף נמצאו חריגות בערכי גלובלין בטה, גלובלין גאמה ואלבומין.
מיותר לציין שאני די מודאג.
האם לדעתכם, נכבדי, יכול להיות קשר בין החריגות בבדיקה לעובדה שישבתי במשרד "מוקרן"... ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פגיעה בריאותית משהות בסמוך לאנטנה ? - תגובה
ד``ר דני וולף05/07/2011מה שאתה מתאר הוא כנראה מחלה של תאי הדם המייצרים את החלבונים האמורים, בשם MULTIPLE MYELOMA. צריך לשם כך עוד בדיקות משלימות ובירור מקיף, כדי לדעת בוודאות. מתחושת הבטן שלי - יש קשר! יחד עם זאת, אין וודאות, ועדיין אין שום הוכחות לכך, ובוודאי שלא משפטיות. לצערי, תחושת הבטן שלי היא שנפגעת מהקרינה. למרות שאני בטוח שרוב הרופאים לא יסכימו איתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרטים נוספים
בן 3405/07/2011ד"ר נכבד,
להלן תוצאות בדיקות הדם ההמטולוגיות המדוייקות.
אפשר לראות שבדיקת אימונואלקטרופרזה תקינה, ולמיטב הבנתי בדיקה זו "הולכת יחד" עם בדיקת שרשראות קלות, כך שאולי מצבי לא כ"כ גרוע ?
האם פגיעה מקרינה היא רק שחור או לבן ?
האם יכול להיות מצב "אמצע" שבו אין מיאלומה, אך קיימת השפעה אחרת של הקרינה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיץ- אודה לתגובת הד"ר
בן 3410/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פגיעה בריאותית משהות בסמוך לאנטנה ? - תגובה
רם דישון10/07/2011כתבת מיליוואט לסמ"ר- האם נכון, או שהכוונה למיקרוואט לסמ"ר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
בן 3410/07/2011מדובר על מיקרו וואט לסנטימטר רבוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה - תגובה
ד``ר דני וולף12/07/2011נכון להיום אין שום ודאות שהקרינה גורמת לסרטן, הוודאות היחידה היא שצריך להתגונן בפניה. אין לנו מספיק ידע לדעת מה הקרינה מסוגלת לעשות ומה לא. מה שבטוח הוא שהשפעתה מרובה ביותר ויכולה לפגוע בצורות שונות באברים שונים, וכנראה גם לייצר חלבונים וטרנסמיטרים כאלו או אחרים, כולל שרשרות קלות.
לגבי הבדיקות שלך אתה צריך להישאר במעקב צמוד מאוד ואולי אפילו לשקול ביצוע מוח עצם. התייעץ עם המטולוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)