מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מצלמה על תורןיעקב11/07/2011
שלום
משדר הביטחון הקים מצלמה על תורן בגובה 40 מטר
סמוך לגדר הישוב שלי
אם אני מבין נכון - השידור של המצלמה הוא אלחוטי
האם יש פה פטנציאל לקרינה?.
איזה סוג בדיקה צריך לעשות? (אותה בדיקה שעושין לאנטנה סלולארית?(
תודה יעקב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מצלמה על תורן - תגובה
רם דישון11/07/2011לא בטוח אם השידור של המצלמה הוא אלחוטי.
בכל מקרה בדיקה של סלולר לא מספיקה, כי יתכן שהשידור הוא בתדר שונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצלמה
יעקב11/07/2011ידוע לך איזה סוג של בדיקה צריך לעשות?
אני מאמין שזה אלחוטי - קשה לי להאמין שפרסו חוטים למרחקים כאלה.
(זה עמדה לא מאוישת)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מצלמה - תגובה
רם דישון11/07/2011קשה לי לענות מרחוק.
נסה לשלוח תמונה של התורן בדוא"ל פרטי. קם מצלמה עם זום חזק על מנת שניתן יהיה לראות כל מה שיש על התורן.
אם זו מצלמה של משהב"ט, והתמונה משודרת אלחוטית, סביר שזה יהיה באמצעות ערוץ מיקרוגל. במקרה כזה אין לך שום בעיה. זאת ניתן לדעת מתוך התמונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצלמה על תורן
יעקב19/07/2011תודה
אצלם ואשלח
מה שאני רואה זה 2 אנטנות קטנות בצורת תופים - אני מניח שזה אנטנות
בכל מקרה אני מניח שהצילום יראה הכל
תוכל להרחיב קצת מה זה קרימת מיקרו גל? ומה ההבדל למשל מקרינה של סלולאר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מצלמה על תורן - תגובה
רם דישון20/07/20111. התופים אינם מעיניננו- הם משדרים באלומה צרה מאד שאינה פוגעת באיש.
2. קרינת סלולר היא מקרה פרטי של קרינת מיקרוגל. מדובר באותה תופעה פיזיקלית, כאשר השינוי הוא שינוי זניח בתדר הגל. פרטים נוספים- חפש באינטרנט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)