מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כבל חשמל וכבל אנטנה של YESאמיר12/07/2011
שלום. אני מתכנן שיפוץ בחדר הילדים ובניית קיר מגבס. למעשה בכל צד של הקיר תהיה מיטת ילדים. (כלומר משני צידי הקיר). בתוך קיר הגבס אני מתכנן להוביל כבל חשמל לנקודות חשמל + 2 כבלי אנטנה לשני ממירים (ממיר בכל צד של הקיר). למעשה שני הילדים (בני 6) ישכבו לאורך שני הכבלים שימצאו בתוך הקיר לאורך המיטות ולרוחב המיטה (בצד של הראש). האם קיימת סכנת קרינה מהתכנון הנ"ל?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כבל חשמל וכבל אנטנה של YES - תגובה
רם דישון12/07/2011מכבלי האנטנות אין בעיה.
לגבי כבלי החשמל- וודא עם החשמלאי שמוליכי האפס ילכו יחד עם מוליכי הפאזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרינה מקופסה - כבל YES
אלה28/12/2011שלום,
אני גרה ביחידת דיור שצמודה לבית של בעלי הדירה שלי.
ממיר YES אחד נמצא אצלי ביחידה.
הכבל של YES שנכנס לממיר בסלון עובר דרך החדר שינה (שצמוד לבית של בעלי הבית) ונכנס דרך הקיר דרך קופסה קטנה (בערך בגודל 7X7 ס"מ).
המיטה שלי בדיוק מתחת לקופסה הזו.
האם זה מסוכן והיא פולטת סוג כלשהו של קרינה ועדיף להזיזה או לשנות כיוון שינה?
תודה רבה,
אסתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
קרינה מקופסה - כבל YES - תגובה
רם דישון28/12/2011אין קרינה מהקופסה ומהכבלים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)