מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה מעניינת ועוד שאלה קטנהמירון12/07/2011
שלום רב,
1) אני גר במרתף , וכידוע הקליטה במקום שכזה לא משהו ,ולכן גם הסלולארי מתאמץ ומקרין יותר כאשר הוא במצב שיחה. שאלתי היא אם אני מדבר בסלולארי עם דיבורית בלוטוס כאשר הטלפון מונח כמטר ממני, האם גם אז אני חשוף לקרינה שהנייד פולט ואף מתאמץ? או שאני חשוף רק לקרינה שהבלוטוס מוציא?
2) אני משתמש בכרטיס רשת חיצוני עם אנטנה שמתחבר לUSB של המחשב על מנת להתחבר לאינטרנט. אני ממקם את ההאנטנה כמה שיותר רחוק ממני (כמטר וחצי), האם המרחק סביר?
ממש תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה מעניינת ועוד שאלה קטנה - תגובה
רם דישון12/07/20111.מטר הוא מרחק סביר בהחלט. קרינת הבלותות' זניחה, מה שמשחק כאן הוא הסלולרי.
2. גם כאן המרחק סביר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה מעניינת ועוד שאלה קטנה - תגובה - תגובה
ד``ר דני וולף13/07/2011לחדד קצת את התשובה. הקרינה מאוזניות הבלוטוס היא רק הקרינה של הבלוטוס עצמו, ולא משנה כמה הפלאפון מתאמץ. הקרינה של אוזניות הבלוטוס מזערית. יחד עם זאת, גם הקרינה המזערית הזו כשהיא נמצאת בתוך האוזן, ובעיקר כשהולכים אם האוזנייה כל הזמן על או בתוך האוזן זה מצטבר, וזו למעשה התוספת שלי לתשובה. בסיכום, הבלוטוס במקרה שלך פתרון נהדר, בתנאי שתשים אותו על האוזן רק כשאתה מדבר ולא כל הזמן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לכם!
מירון13/07/2011כפי שחשבתי.
לד"ר וולף- אני אכן שם את הדיבורית רק כשאני מדבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוספה קטנה
מירון14/07/2011מה בנוגע לשיחה עם אוזניות חוטיות במרתף? האם אז הקרינה חזקה/פחות חזקה מאשר לדבר בלי אוזניות בכלל?
ממש תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הוספה קטנה - תגובה
רם דישון14/07/2011אוזניות עדיפות תמיד על הצמדה לאוזן, בכל מצב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)