מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- סיכון מאנטנות במקום העבודה:יעל13/07/2011
שלום רב לכם,
באיזור מקום עבודתי יש כ-5 אנטנות סלולאריות. אני כרגע מנסה להכנס להריון, ומעוניינת לדעת עד כמה הסיכון מקרינה בעייתי עבורי.
אני נמצאת במקום העבודה כ-8 שעות בערך, במהלך 5 ימים בשבוע.
להלן נתוני האנטנות:
בבניין שאני עובדת בו, על הגג (בניין בן 4 קומות, אני עובדת בקומה השניה), יש אנטנה אחת מסוג מתקן גישה אלחוטי. לפי אתר משרד איכות הסביבה, עוצמת הקרינה (מיקרו ואט לסמ"ר) הוא 33. יש לציין כי מבחינת מיקום האנטנה ממוקמת ממש מעלינו, אם כי מפרידות בינינו לאנטנה 2 קומות.
במרחק 88 מ' מהבניין שלנו לכיוון צפון מזרח יש אנטנה נוספת מסוג מתקן גישה אלחוטי, ולפי אתר משרד איכות הסביבה, עוצמת הקרינה (מיקרו ואט לסמ"ר) היא 0.63.
במרחק 102 מ' מהבניין שלנו לכיוון צפון מערב, יש אנטנה נוספת מסוג אתר זעיר פנימי, ולפי אתר משרד איכות הסביבה, עוצמת הקרינה (מיקרו ואט לסמ"ר) הוא 20
במרחק 150 מ' מהבניין שלנו לכיוון מערב יש עוד שתי אנטנות:
אחת היא אנטנת תורן על הגג, לפי אתר איכות הסביבה עוצמת הקרינה שלה היא 2.2 (מיקרו ואט לסמ"ר).
אנטנה שניה באותו מקום היא אנטנת עוקץ, עומת קרינה (מיקרו ואט לסמ"ר) 45.
עד כמה כל זה מהווה בעיה? כמו כן, האם ניתן לסמוך על הנתונים הנמצאים באתר איכות הסביבה? איך יכולים להיות כאלו פערים בין עוצמות הקרינה של האנטנות (33 מול 0.63 למתקן גישה אלחוטי?).
אשמח לתשובתכם.
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סיכון מאנטנות במקום העבודה: - תגובה
רם דישון13/07/2011רכשי מכשיר מדידה ומדדי בעצמך. זו העצה הטובה ביותר שיש באפשרותי לתת. לפרטים נוספים- פני בדוא"ל פרטי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)