סיכון מאנטנות במקום העבודה:

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• סיכון מאנטנות במקום העבודה:
    יעל
    13/07/2011

שלום רב לכם,
    באיזור מקום עבודתי יש כ-5 אנטנות סלולאריות. אני כרגע מנסה להכנס להריון, ומעוניינת לדעת עד כמה הסיכון מקרינה בעייתי עבורי.
    אני נמצאת במקום העבודה כ-8 שעות בערך, במהלך 5 ימים בשבוע.
    להלן נתוני האנטנות:
    בבניין שאני עובדת בו, על הגג (בניין בן 4 קומות, אני עובדת בקומה השניה), יש אנטנה אחת מסוג מתקן גישה אלחוטי. לפי אתר משרד איכות הסביבה, עוצמת הקרינה (מיקרו ואט לסמ"ר) הוא 33. יש לציין כי מבחינת מיקום האנטנה ממוקמת ממש מעלינו, אם כי מפרידות בינינו לאנטנה 2 קומות.
    במרחק 88 מ' מהבניין שלנו לכיוון צפון מזרח יש אנטנה נוספת מסוג מתקן גישה אלחוטי, ולפי אתר משרד איכות הסביבה, עוצמת הקרינה (מיקרו ואט לסמ"ר) היא 0.63.
    במרחק 102 מ' מהבניין שלנו לכיוון צפון מערב, יש אנטנה נוספת מסוג אתר זעיר פנימי, ולפי אתר משרד איכות הסביבה, עוצמת הקרינה (מיקרו ואט לסמ"ר) הוא 20
    במרחק 150 מ' מהבניין שלנו לכיוון מערב יש עוד שתי אנטנות:
    אחת היא אנטנת תורן על הגג, לפי אתר איכות הסביבה עוצמת הקרינה שלה היא 2.2 (מיקרו ואט לסמ"ר).
    אנטנה שניה באותו מקום היא אנטנת עוקץ, עומת קרינה (מיקרו ואט לסמ"ר) 45.

עד כמה כל זה מהווה בעיה? כמו כן, האם ניתן לסמוך על הנתונים הנמצאים באתר איכות הסביבה? איך יכולים להיות כאלו פערים בין עוצמות הקרינה של האנטנות (33 מול 0.63 למתקן גישה אלחוטי?).

אשמח לתשובתכם.
    יעל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סיכון מאנטנות במקום העבודה: - תגובה

רם דישון
    13/07/2011

רכשי מכשיר מדידה ומדדי בעצמך. זו העצה הטובה ביותר שיש באפשרותי לתת. לפרטים נוספים- פני בדוא"ל פרטי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו