האם חטפתי קרינה ?

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• האם חטפתי קרינה ?
    מישהי
    13/07/2011

לפני כשמונה חודשים החתחלתי להשתמש בפעם הראשונה בחיים שלי בWIFI דרך הסלולרי כאשר אני שוכבת ושמה את המכשיר ככה מעל הפנים והגרון . לפני חצי שנה התחלתי להרגיש תחושה של חנק והתחילו לי בחילות ולאט לאט זה המשיך לסחרחורות לא סיבוביות כלומר תחושה של לחץ בראש וכאילו זרמים תופסים אותי ומזיזים את הראש שלי כמו נדנדה קדימה ואחורה בתנועות קטנות לאט לאט זה המשיך להרגיש לי גם בפרצוף עצמו תחושה של לחץ ומן רגש של עלבון שתקוע לי בפרצוף או תחושה כאילו יורד סוכר או דם אוזל או לא יודעת איך להגיד את זה .
    וזה נהיה יותר גרוע התחושות גם באזור הוושט של בהלה ודכאון שאין קשר סיבתי או סביבתי וזה ממשיך לכיוון של כובד בגוף וקושי בהליכה כי משהו לוחץ את הראש ואזור הפרצוף האף ומקשה על הנשימה כלומר קושי בהכנסת אויר ואז ההליכה מרגישה יותר איטית
    הייתי אצל נורולוג שקבע על סמך EEG שזה לא בעיה אורגנית אלא אולי חרדה ולי זה נראה טיפשי ביותר כי אני לא טיפוס שחושב הרבה ומפחד ואין שום סיבה שיהיו לי חרדות כי החיים שלי שקטים ורוב הזמן אני עסוקה בדברים שאני אוהבת ובנוסף כל הסיפטומים מורגשים לאורך כל היום כל שעה כל דקה כל שניה סבל שלא יתואר ויאוש גדול שהרופאים מנפנפים אותי ופותרים את זה שאומרים לי שזה חרדה
    חרדה שנמשכת כבר חצי שנה בכל שניה ללא הפסקה ???? או אולי זה קרינה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם חטפתי קרינה ?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם חטפתי קרינה ? - תגובה

ד``ר דני וולף
    13/07/2011

זה בטוח לא קרינה!!
    ובאבחנה מבדלת: מקום ראשון, מקום שני ומקום שלישי: עצבים, חרדות, דיכאון וכיו"ב
    קראי בגוגל GLOBUS HYSTERICUS

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לך

מישהו
    14/07/2011

אינני רוצה לחלוק על הממוחה
    אבל, השתמשי בעבר עם ראוטר אלחוטית והתחילו לי כאבי ראש וכל מיני תחושות לא טובות.
    הפסקתי להשתמש והפסיקו הבעיות.

למי שאמרתי את זה צחקו עלי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לך - תגובה

ד``ר דני וולף
    14/07/2011

אם היית במרחק של 1 מטר מהראוטר, ואם כאבי הראש נמשכו שעות ארוכות לאחר שלא היית בקרבת הראוטר, גם זה כנראה לא מהראוטר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו