מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בקשה לחוות דעת על אנטנהאריק15/07/2011
שלום רב,
יש לי נתונים לגבי אנטנה בחו"ל. צירפתי בקובץ תמונה את המדדים השונים (יתכן והתרגום שלהם אינו מושלם אך ודאי ברור לאנשי מקצוע).
אשמח לקבל חוות דעת לגבי עוצמת הקרינה, מרחק בטחון נדרש למגורים.
האנטנה היא מסוג UMTS.
תודה רבה מראש על העזרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בקשה לחוות דעת על אנטנה - תגובה
רם דישון15/07/2011חסר נתון קריטי:
האם ההספק שנקוב בטבלה הוא P או EIRP? (לאנשי מקצוע השאלה ברורה!)
אם EIRP, מרחק הבטחון הוא 100 מטר. אם P- לפחות 1000 מטר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה בלב שכונת מגורים
אריק16/07/2011ראשית כל תודה על התשובה.
אין לי נתונים נוספים, אך מאחר והאנטנה ממוקמת בלבה של שכונת מגורים, קשה לי להאמין שיציבו אנטנה שמרחק הבטחון הנדרש ממנה הוא 1,000 מטר...
(או שאני תמים?)
האם מרחק 85 מטר הוא גם "סביל? במקרה זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
זה בלב שכונת מגורים - תגובה
רם דישון16/07/2011זה כבר תלוי בכיוונים. באיזה מדינה מדובר?
אם תוכל להמציא את כל נתוני האתר (אזימוטים, סוג אנטנה, גובה האנטנה, האזימוט לבית בו מדובר, הפרש גבהים)- ניתן יהיה לחשב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנתונים
אריק16/07/2011אנטנה UMTS (לא יודע אם זה נחשב סוג האנטנה).
גובה אנטנה: 33 מטר
אזימוט לבית (כלומר כאשר האנטנה היא במרכז המעגל): 200-210 מעלות.
מרחק לדירה: 85 מטר
גובה דירה: אין נתון מדויק, אך הדירה היא בקומה 5.
מדינה: הולנד
זה מה שיש לי גם בהתבסס על הטבלה שצירפתי.
מקווה שזה מספיק..
תודה רבה על העזרה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
נתונים - תגובה
רם דישון16/07/2011זה עדיין לא מספיק. דרוש לי האזימוטים של האנטנות על התורן.
ללא נתון זה- המצב גבולי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהRE: נתונים
אריק16/07/2011יש בטבלה בהודעה הראשונה ששמתי, עמודה של Main Beam Direction,
אך אני מבין שזה לא מספק.
בכל מקרה, לא נראה שאוכל להשיג מידע נוסף.
תודה על עזרתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהRE: נתונים
אריק16/07/2011במבט שני על זה - ה-gr בעמודה Main Beam Direction יתכן משמעותו הזווית, לפיכך זה מכוון ל-10, 110, ושניים (?) ל-240.
צירפתי שוב את הטבלה של האנטנה המדוברת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבדיקה נוספת
אריק16/07/2011הביטוי gr אכן מבטא את האזימוט של האנטנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
RE: נתונים - תגובה
רם דישון16/07/2011נכון. לא שמתי לב.
אם כך, כמו שכתבתי, המצב גבולי. אני ממליץ לרכוש מכשיר מדידה פשוט ולמדוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)