מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קרינה מלוח חשמלגילי20/07/2011
שלום רב. מספר שאלות לי אליכם,סליחה מראש על האריכות: בבית פרטי בבנייה ממוקם לוח החשמל (תלת פאזי-40*3) מחוץ ובצמוד לקיר הממ"ד. האם יש סכנה במיקום שולחן עבודה מצדו הפנימי של קיר זה (בממ"ד עצמו)? ויותר מכך, האם עלינו לשלול מכל וכל שימוש בחדר זה כחדר שינה - בהתחשב בכך שהקיר היחידי עליו ניתן למקם מיטה הוא אותו קיר שמצדו האחר לוח החשמל? ועוד- בחדר שינה לו קיר משותף עם ממ"ד וצמוד לקיר זה ראש המיטה. האם קיימת בעיית קרינה? אם כן,האם חיפוי קיר זה בגבס/עץ/אחר עשוי להפחיתה? ולבסוף, האם יש תועלת אמיתית ב"מיגון לוח חשמל מקרינה" והאם זוהי פעולה שסביר לנקוט בבית פרטי? רוב תודות!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרינה מלוח חשמל - תגובה
רם דישון20/07/2011נראה לי שעובי הקיר והמרחק מהיושב ליד השולחן עד לקיר מספיקים כדי להוריד את הקרינה לערך בטוח. בכל מקרה צריך יהיה למדוד לאחר סיום הבניה ובמקרה הגרוע להרחיק את השולחן מספר סנטימטרים נוספים. קיר גבס שקוף לקרינה זו. נראה לי שמה שלא צמוד לקיר הנגדי ללוח אינו מהווה שום סיכון. לגבי מיגון- אני מוכן לעיין בהצעה מעשית. חוות דעת כללית אינה שווה הרבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)