קרינה ממכונת MRI

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• קרינה ממכונת MRI
    נעה
    24/07/2011

שלום,
    ליוויתי את בתי הקטנה לבדיקת MRI, ולצערי נכנסתי עם התיק שלי לתוך החדר.
    בעודי מראה לה את המכונה "נשאב" התיק לאחת מדפנות המכונה. כמובן שכל כרטיסי האשראי והנייד קרסו ונאלצתי לעשות כרטיסים חדשים...
    שאלתי היא האם נגרם לי נזק גופני כתוצאה מכך? ואם כן אז מה עושים?
    תודה...האמא ההיסטרית...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרינה ממכונת MRI

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרינה ממכונת MRI - תגובה

ד"ר זמיר שליט"א
    24/07/2011

חשיפה לשדה מגנטי (עליו מבוססת פעולת ה- MRI )לזמן קצר בדרך כלל אינו מלווה בנזק.
    נא לצאת מההיסטריה.
    כל טוב,
    זמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סכנות הורה מלווה בבדיקת mri

רונית
    15/06/2015

נכנסתי עם ביתי תלותה לבדיקת mri לצערי שחכתי להוריד את המשקפים שהיו על ראשי. המשקף כולו פלסטיק אבל ישנם שני ווים קטנים שמחברים את הידיות. האם זה מסוכן? הבדיקה ערכה חצי שעה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליווי ביתי לבדיקה

רונית
    15/06/2015

ליוויתי את ביתי אך במהלך הבדיקה של. שכחתי להוריד המשקפים מראשי שעשויות פלסטיק אבל הווים המחברים עשויים מתכת. עכשיו אני פוחדת. מה עושים? האם זה מסוכן? הייתי איתה בחדר חצי שעה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• MRI אין נזקי קרינה לגוף

ד``ר דני וולף
    16/06/2015

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו