מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קרינה ממודם סלולרי netstickמיכאל31/07/2011
שלום רב,
במהלך החודשים האחרונים נהגתי לגלוש ממודם סלולרי
בממוצע משהו כמו שעה - שעה וחצי כל יום, עד שנפל לי האסימון שזה
עלול עדיין להיות מסרטן ברמה דומה כמו שיחה מפלאפון. המחשב היה מרוחק
בערך כ40 ס"מ מראשי. למרות זאת אני מודאג מכל העניין.
האם נעשה לי נזק רציני כתוצאה מהשימוש במודם? כמו כן רציתי
לשאול מה המרחק המינימלי שאני יכול להרחיק את המודם מגופי
על מנת שרמת הקרינה תהיה מזערית?
תודה מראש,
עמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרינה ממודם סלולרי netstick - תגובה
ד``ר דני וולף31/07/2011הקרינה ממודם סלולרי היא בערך כמו מטלפון סלולרי. לא ברורים לי כמה דברים. האם המודם מחובר למחשב אחד או שזה ראוטר לכל הבית. לא ברור לי מה עשה המודם 40 ס"מ מראשך.
כך או כך אם מדובר במודם למחשב אחד ולא במודם שהוא גם ראוטר, אין בעיה 40 ס"מ אמור להספיק. כמובן שלא רצוי לישון לידו כל הלילה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
קרינה ממודם סלולרי netstick - תגובה - תגובה
רם דישון31/07/2011אני ממליץ לחבר את המודם הסלולרי באמצעות כבר USB מאריך, באורך מטר אחד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרינה מnetstick
מיכאל01/08/2011כמה הבהרות בנושא
1) המודם הוא אינו ראוטר הוא מודם פרטי למחשב
2) אני משתמש במודם למחשב נייד המודם מחובר לצידי המחשב,
כאשר אני מניח את המחשב על השולחן המרחק בין המודם לראשי הוא
בערך 40-50 ס"מ
רציתי לשאול שאלה נוספת, אמרת שהקרינה שמפיץ המודם היא בערך כמו של טלפון סלולרי, ולא מזמן קראתי שארגון הבריאות האמרקיאי פרסם מחקר שבו נטען כי הרחקת
הטלפון הסלולרי כ2 ס"מ מהראש אינה מסרטנת. האם אותו מצב דומה גם למודם סלולרי?
כי נאמר פה שמומלץ לחקת מרחק של 1 מטר מהמודם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
קרינה מnetstick - תגובה
רם דישון01/08/2011מודם חוטי אינו מקרין כלל. מודם סלולרי מקרין כמו טלפון סלולרי.
ברור שהרחקת הנייד מהראש ב-2 ס"מ מורידה את הסיכון; כמה- אינני יודע. תבין ששני ס"מ הם "לא לבלוע ולא להקיא"- לא ניתן לשמוע היטב את הצד השני, כך שבמרה זה עדיף כבר לשוחח עם רמקול ולהרחיק יותר.
לגבי מודם סלולרי- ליתר בטחון אנו ממליצים על מטר אחד, שאז הסיכון ממש זניח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)