חדר תקשורת

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• חדר תקשורת
    ליאת
    01/08/2011

שלום. אני בהריון צעיר ומקום הישיבה שלי בעבודה הוא כ2-4 מטר (קשה לי להגיד במדוייק) מחדר תקשורת מחשבים וטלפוניה שיש בקומה. האם זהו מרחק שבו קרינה אלקטרטו-מגנטית עדיין גבוהה? האם זה מסוכן להריון?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חדר תקשורת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חדר תקשורת - תגובה

ד``ר דני וולף
    01/08/2011

האם בחדר התקשורת יש ראוטרים אלחוטיים, או שכל התקשורת חוטית בלבד. אם אין תקשורת אלחוטית אין בעיה בכלל. גם כך 2-4 מטרים מחדר תקשורת מחשבים וטלפוניה אמורים להיות בטוחים. טלפוניה לא מקרינה וכך גם תקשורת חוטית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חדר תקשורת

ליאת
    01/08/2011

תודה רבה על התגובה המהירה. אני לא יודעת אם יש שם ראוטרים לתקשורת אל חוטית. למה הם משמשים? ואם יש, מה המרחק הבטוח? או שבכל מקרה כדאי למדוד?האם הם מקרינים גם קרינה סלולרית וגם אלקטרו-מגנטית?
    תודה שוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חדר תקשורת - תגובה

רם דישון
    01/08/2011

ראוטרים אלחוטיים מקרינים בעיקר קרינת רדיו (ולא מגנטית). מרחק של מעל מטר הוא בטוח (רשמת 2-4 מטר- זה בוודאי בטוח).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו