ממ"ד כחדר משחקים

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• ממ"ד כחדר משחקים
    רונית
    15/08/2011

שלום רב!
    אני עוברת לדירת קרקע שבה הממ"ד ישמש כחדר משחקים,
    בהנחה שאשתדל כמה שיותר לאוורר את החדר ולטאטא אותו (לא יהיה שם שטיח, האם מספיק לטאטא את החדר?) יש לי כמה שאלות:

1. האם אפשר להניח על הרצפה צעצועים גדולים (כמו בימבה) שאח"כ הילדים יוכלו להוציא מהחדר ולשחק איתם או שהצעצועים יכולים לצבור חלקיקי גז עליהם? (בהנחה שהחדר היה אפילו סגור יומיים).

2. האם עבור אכסון צעצועים - יש עדיפות להשתמש בארון סגור מאשר בכוורת פתוחה? (שוב - הפחד שלי מחלקיקים שידבקו לצעצועים, האם זה פחד ריאלי?).

3. החלון בממ"ד הוא לכיוון מזרח, ולא נראה שיש שם הרבה תחלופת אווויר, האם זה עדיין מספיק טוב פשוט להשאיר חלון פתוח?

4. בממ"ד יש מזגן - האם כשהחלונות סגורים והמזגן פועל אני יכולה להיות רגועה או שהמזגן לא מנקה את האוויר מהראדון?

תודה רבה מראש!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ממ"ד כחדר משחקים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ממ"ד כחדר משחקים - תגובה

ד``ר דני וולף
    16/08/2011

הרדון נמצא על גבי חלקיקים קטנטנים ש"יוצאים מקירות הממד". החלקיקים האלו כבדים מהאוויר ונוחתים מטה. הם כמובן ייפלו על הרצפה, או על הצעצועים או המיטה וכל דבר אחר. לטאטא זה לא טוב כי זה מרים את החלקיקים לאוויר. רק לשאוב, ולשטוף עם מים. לאוורר את הצעצועים, בחוץ זה בסדר, לאוורר את הממד. המזגן לא עוזר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו