מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בדיקת קרינה סלולרית במקום עבודהלי16/08/2011
שלום, התחלתי לעבוד באזור הרווי אנטנות סלולריות , אני בהריון ורוצה למדוד את עוצמת הקרינה. נאם בדיקה עצמאית שלי ע"י השכרת מכשיר מספקת?
הציעו לי להשכיר מד קרינה משולב (בודק קרינת רדיו, מיקורגל וסלולר) או
לחץ להגדלת התמונה מד קרינה סלולרית - חיווי נוריות, מד קרינת רדיו / סלולר / מיקרוגל בחיווי נוריות, מודד את תחום התדרים שבין 300MHz ל- 3GHz
צרפתי תמונות.
אודה על תשובתכם, אני מאוד מוטרדת בעיקר בגלל ההריון.
מה האלטרנטיבות בכלל לבדיקה מהיימנה?
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זו התמונה של מכשיר חיווי נוריות
לי16/08/2011
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת קרינה סלולרית במקום עבודה - תגובה
ד"ר זמיר שליט"א16/08/2011לפני שאת מודדת, סדרי שלא תשבי לייד חלון.
אם אפשר, מאחורי רשת מתכת (כנגד זבובים), או צמחים בחלון, אלה עוצרים את הקרינה.
אבל אז מי שמטלפן בסלולרי מהחדר, יספוג קרינה הרבה יותר חזקה מהטלפון שלו(ה).
המכשיר שהציעו לך אמין, אבל תצטרכי למדוד כמה פעמים, כי הקרינה משתנה בהתאם למספר המשתמשים בטלפון, ובנוסף, ישנם שירותי הדור ה- 3, ואז כשמישהו בסביבה מזמין שירות כזה, האנטנות על ידך ישדרו חזק.
ובעצמך אל תשימי טלפון על הגוף, ולדבר עם אוזנית עם צינור אויר.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בדיקת קרינה סלולרית במקום עבודה - תגובה - תגובה
רם דישון16/08/2011בנוסף לעצות המועילות של ידידי ד"ר שליטא:
המכשיר אותו צלמת- עדיף. אינני מתלהב ממכשירים משולבים, כי הם נחותים ממכשירים נפרדים עקב פשרות הנדסיות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!על תשובתכם, שאלה לגבי המכש
לי18/08/2011תודה רבה על תשובתכם המפורטת, שאלה נוספת ברשותכם לגבי המכשיר שכדאי לי לשכור,
הבנתי שיש אחד שמודד בתחום שבין 100MHz ל- 6.0GHz. זה שצלמתי בהודעה הראשונה, ויש גם מד קרינה בתדרים שבין 1MHz ל- 8GHz (מה שצרפתי עכשיו בתמונה). בחנות אמרו לי שהיום לא משדרים בתדר של 8GHz ולכן אוכל להסתפק בראשון שעד 6. האם הוא מספיק מהיימן? האם הוא עדיף על מכשיר של חיווי נוריות ?
הבנתי שעדיף לא לקחת משולב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה רבה!על תשובתכם, שאלה לגבי המכש - תגובה
רם דישון18/08/2011המכשיר הזה יותר יקר וקצת יותר מדויק. יש לו גם פונקציה של היסטוגרמה (אם אינני טועה). לשיקולך, על פי התקציב שהקצית לנושא. מנקודת מבטי- גם המכשיר עם הנוריות יעשה את העבודה, ובפחות כסף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)