בדיקת קרינה סלולרית במקום עבודה

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• בדיקת קרינה סלולרית במקום עבודה
    לי
    16/08/2011

שלום, התחלתי לעבוד באזור הרווי אנטנות סלולריות , אני בהריון ורוצה למדוד את עוצמת הקרינה. נאם בדיקה עצמאית שלי ע"י השכרת מכשיר מספקת?
    הציעו לי להשכיר מד קרינה משולב (בודק קרינת רדיו, מיקורגל וסלולר) או
    לחץ להגדלת התמונה מד קרינה סלולרית - חיווי נוריות, מד קרינת רדיו / סלולר / מיקרוגל בחיווי נוריות, מודד את תחום התדרים שבין 300MHz ל- 3GHz
    צרפתי תמונות.
    אודה על תשובתכם, אני מאוד מוטרדת בעיקר בגלל ההריון.
    מה האלטרנטיבות בכלל לבדיקה מהיימנה?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זו התמונה של מכשיר חיווי נוריות

לי
    16/08/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקת קרינה סלולרית במקום עבודה - תגובה

ד"ר זמיר שליט"א
    16/08/2011

לפני שאת מודדת, סדרי שלא תשבי לייד חלון.
    אם אפשר, מאחורי רשת מתכת (כנגד זבובים), או צמחים בחלון, אלה עוצרים את הקרינה.
    אבל אז מי שמטלפן בסלולרי מהחדר, יספוג קרינה הרבה יותר חזקה מהטלפון שלו(ה).
    המכשיר שהציעו לך אמין, אבל תצטרכי למדוד כמה פעמים, כי הקרינה משתנה בהתאם למספר המשתמשים בטלפון, ובנוסף, ישנם שירותי הדור ה- 3, ואז כשמישהו בסביבה מזמין שירות כזה, האנטנות על ידך ישדרו חזק.
    ובעצמך אל תשימי טלפון על הגוף, ולדבר עם אוזנית עם צינור אויר.
    כל טוב,
    זמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקת קרינה סלולרית במקום עבודה - תגובה - תגובה

רם דישון
    16/08/2011

בנוסף לעצות המועילות של ידידי ד"ר שליטא:
    המכשיר אותו צלמת- עדיף. אינני מתלהב ממכשירים משולבים, כי הם נחותים ממכשירים נפרדים עקב פשרות הנדסיות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!על תשובתכם, שאלה לגבי המכש

לי
    18/08/2011

תודה רבה על תשובתכם המפורטת, שאלה נוספת ברשותכם לגבי המכשיר שכדאי לי לשכור,
    הבנתי שיש אחד שמודד בתחום שבין 100MHz ל- 6.0GHz. זה שצלמתי בהודעה הראשונה, ויש גם מד קרינה בתדרים שבין 1MHz ל- 8GHz (מה שצרפתי עכשיו בתמונה). בחנות אמרו לי שהיום לא משדרים בתדר של 8GHz ולכן אוכל להסתפק בראשון שעד 6. האם הוא מספיק מהיימן? האם הוא עדיף על מכשיר של חיווי נוריות ?

הבנתי שעדיף לא לקחת משולב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!על תשובתכם, שאלה לגבי המכש - תגובה

רם דישון
    18/08/2011

המכשיר הזה יותר יקר וקצת יותר מדויק. יש לו גם פונקציה של היסטוגרמה (אם אינני טועה). לשיקולך, על פי התקציב שהקצית לנושא. מנקודת מבטי- גם המכשיר עם הנוריות יעשה את העבודה, ובפחות כסף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו