הקרנה בצילום רנטגן

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• הקרנה בצילום רנטגן
    יאנה
    30/08/2011

שלום! קרה משהו מוזר אתמול: מיד אחרי צילום חזה בתי התחילה להתלונן על רעש מצלצל באזניים וגם אני (החזקתי אותה במהלך הבדיקה) התחלתי להרגיש תשתוש וטעם מתכתי בפה. לא הייתי רדיופובית עד היום, אני בעצמי כימאית, אבל כזכור לי מקורס הבטיחות, אלה הם תסמינים למנת יתר של קרינה. שני רופאים שפניתי אליהם לאחר הצילום אמרו שברנטגן חזה לא יכולה להיות שום השפעה, שהרי בסוג צילום זה הקרינה היא מינימלית.אבל עובדה שהרגשנו השפעה גורמת לי לחשוש - האם ייתן שיש דליפת קרינה באותו מכשיר בו עשינו את הבדיקה? (זה היה במכון "ממוגדרף" שבפתח-תקווה).
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הקרנה בצילום רנטגן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הקרנה בצילום רנטגן - תגובה

ד``ר דני וולף
    31/08/2011

לדעתי, מאוד מאוד לא סביר. קרינת יתר מייננת תשפיע בצורות רבות ובוודאי שלא רק במה שאת מתארת. בנוסף מאוד מאוד לא סביר שמתוך עשרות הצילומים שבוצעו באותו היום, לפניך ואחריך לא הייתה דליפה ורק אצלך הייתה דליפה.
    בקיצור, מאוד מאוד לא סביר, עד בלתי אפשרי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

יאנה
    31/08/2011

תודה רבה, דוקטור, זה מרגיע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו