נזק מצילומי רנטגן שנעשו בהפרש של יו

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• נזק מצילומי רנטגן שנעשו בהפרש של יו
    אבי
    30/08/2011

אני בחור בן 53 ביום שישי האחרון היתי בחדר מיון ושם נעשו לי 3 צילומים אחד חזה ו2 צילומי בטן שהיו תקינים ביום א האחרון עברתי קולונסקופיה של המעי הגס ובגלל חשש מצואה שחורה הגעתי ביום שני שוב למיון ושם הכריחו אותי ממש לעשות צילום חזה וצילןם בטן בגלל חשש מנקב במעי -לאחר ששוחררתי התחלתי להרגיש כאבי ראש רציתי לשאול האם זה בגלל עודף הצילומים והאם זה נזק בלתי הפיך ובכמה זה מעלה את הסכוי לסרטן ---יש לציין שבשנת 87 עברתי 2CT ראש בגלל תאונת דרכים ןועד היום עשיתי עוד 5 CT שונים -אני מאד מודאג מה עושים -לתשובתכם אודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נזק מצילומי רנטגן שנעשו בהפרש של יו - תגובה

ד``ר דני וולף
    31/08/2011

הצילומים האחרונים שעשית כולם ביחד לא משתווים לחצי צילום CT, ובוודאי שלא גרמו לך להרגשה המוזרה. הנזק מקרינה מייננת מצטבר עם השנים, ואתה עשית קצת הרבה מדי צילומי CT אבל אין טעם לבכות על חלב שנשפך ואין טעם לחיות בפחד. זה גרוע יותר מהסיכון מהקרינה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו