מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

קרינה סלולרית והפעלת GPS
צחי03/10/2011תודה רבה על תגובותיכם המהירות.
האם נפלטת קרינה מסוכנת בעת הפעלת ה GPS במכשיר?
והאם נסיעה ברכב, כאשר ה GPS מופעל בשילוב עם תוכנת ניווט אינטרנטית(ווייז), פולט אותה קרינה מסוכנת?
האם ניתן למזער נזקים ע"י פתיחת חלונות הרכב?
גמר חתימה טובה
צחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
קרינה סלולרית והפעלת GPS - תגובה
רם דישון04/10/2011בזמן ניווט עם תוכנה אינטרנטית המכשיר מבצע למעשה גלישה רצופה. לטעמי לא מומלץ.
החלונות שקופים לקרינה, לכן פתיחתם חסרת משמעות.
ה-GPS עצמו לא מקרין, כי הוא רק קולט.
לכן אני נוהג לנווט עם מכשיר ייעודי או מחשב כף יד. זה יותר זול ולא מקרין, אבל לתוכנת וייז יש יתרון שהיא נותנת גם מידע על עומסי תנועה.
לשיקולך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלישה סלולרית ודיבור בנייד בביתצחי26/09/2011
הי,
יש לי מכשיר סמסונג גלקסי S1 ורציתי לדעת, האם כשאני גולש באינטרנט הסלולרי אני חשוף לקרינה?
לאחרונה התברר לי שבעת דיבור בנייד ברכב חשופים לקרינה מקסימלית כמו בהמצאות במעלית. האם כך הדבר גם כשנמצאים במבנה סגור כמו בית?
תודה ושנה טובה
צחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלישה סלולרית ודיבור בנייד בבית - תגובה
ד``ר דני וולף27/09/2011גלישה סלולרית היא בדיוק כמו דיבור, ואפילו יותר מכך. הדיבור בבית במבנה סגור אינו דומה לדיבור בתוך מכונית או מעלית סגורה. הן הגלישה הן הדיבור בסלולר הם "בסדר" בתנאי שזה נעשה כ- 20 ס"מ מהגוף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרינה וגלישה סלולרית
צחי03/10/2011תודה רבה.
האם גלישה סלולרית בתוך מעלית/רכב מסוכנת?
האם הקרינה הנפלטת בעת אחזקת המכשיר וגלישה סלולרית מרובה מסוכנת עבור הידיים. אני נוטה להרגיש חום ומעט כאב ביד כאשר אני גולש כרבע שעה ויותר במכשיר.
תודה שוב
צחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרינה וגלישה סלולרית - תגובה
ד``ר דני וולף03/10/2011גלישה סלולרית ברכב או במעלית מפיצה קרינה היא פחותה מאשר שיחה סלולרית כשהמכשיר צמוד לאוזן, מסוכנת יותר לילדים שיושבים במכונית. גלישה סלולרית לא מסוכנת לידיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
קרינה וגלישה סלולרית - תגובה - תגובה
רם דישון03/10/2011לחום ולכאב שאתה חש אין ולא כלום עם הקרינה.
החום הוא בגלל צריכת החשמל של המכשיר, והכאב מן הסתם מקורו במאמץ של היד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)