גלישה סלולרית ודיבור בנייד בבית

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• קרינה סלולרית והפעלת GPS

צחי
    03/10/2011

תודה רבה על תגובותיכם המהירות.
    האם נפלטת קרינה מסוכנת בעת הפעלת ה GPS במכשיר?
    והאם נסיעה ברכב, כאשר ה GPS מופעל בשילוב עם תוכנת ניווט אינטרנטית(ווייז), פולט אותה קרינה מסוכנת?
    האם ניתן למזער נזקים ע"י פתיחת חלונות הרכב?

גמר חתימה טובה
    צחי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרינה סלולרית והפעלת GPS - תגובה

רם דישון
    04/10/2011

בזמן ניווט עם תוכנה אינטרנטית המכשיר מבצע למעשה גלישה רצופה. לטעמי לא מומלץ.
    החלונות שקופים לקרינה, לכן פתיחתם חסרת משמעות.
    ה-GPS עצמו לא מקרין, כי הוא רק קולט.
    לכן אני נוהג לנווט עם מכשיר ייעודי או מחשב כף יד. זה יותר זול ולא מקרין, אבל לתוכנת וייז יש יתרון שהיא נותנת גם מידע על עומסי תנועה.
    לשיקולך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלישה סלולרית ודיבור בנייד בבית
    צחי
    26/09/2011

הי,

יש לי מכשיר סמסונג גלקסי S1 ורציתי לדעת, האם כשאני גולש באינטרנט הסלולרי אני חשוף לקרינה?

לאחרונה התברר לי שבעת דיבור בנייד ברכב חשופים לקרינה מקסימלית כמו בהמצאות במעלית. האם כך הדבר גם כשנמצאים במבנה סגור כמו בית?

תודה ושנה טובה

צחי

הוספת תגובה

• גלישה סלולרית ודיבור בנייד בבית - תגובה

ד``ר דני וולף
    27/09/2011

גלישה סלולרית היא בדיוק כמו דיבור, ואפילו יותר מכך. הדיבור בבית במבנה סגור אינו דומה לדיבור בתוך מכונית או מעלית סגורה. הן הגלישה הן הדיבור בסלולר הם "בסדר" בתנאי שזה נעשה כ- 20 ס"מ מהגוף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרינה וגלישה סלולרית

צחי
    03/10/2011

תודה רבה.
    האם גלישה סלולרית בתוך מעלית/רכב מסוכנת?
    האם הקרינה הנפלטת בעת אחזקת המכשיר וגלישה סלולרית מרובה מסוכנת עבור הידיים. אני נוטה להרגיש חום ומעט כאב ביד כאשר אני גולש כרבע שעה ויותר במכשיר.

תודה שוב
    צחי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרינה וגלישה סלולרית - תגובה

ד``ר דני וולף
    03/10/2011

גלישה סלולרית ברכב או במעלית מפיצה קרינה היא פחותה מאשר שיחה סלולרית כשהמכשיר צמוד לאוזן, מסוכנת יותר לילדים שיושבים במכונית. גלישה סלולרית לא מסוכנת לידיים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרינה וגלישה סלולרית - תגובה - תגובה

רם דישון
    03/10/2011

לחום ולכאב שאתה חש אין ולא כלום עם הקרינה.
    החום הוא בגלל צריכת החשמל של המכשיר, והכאב מן הסתם מקורו במאמץ של היד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו