מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מציאת האנטנה באתר של המשרד להגנת הסבת אל30/09/2011
שלום,
הקימו אנטנה סלולרית כ- 200 מ' מביתי, ניסיתי לקבל פרטים על האנטנה באתר של המשרד לאיכות הסביבה באנטנות פעילות ובאנטנות שהגישו לגביהן בקשה להקמה - והיא לא נמצאת בשום מקום.
האנטנה הוקמה על שטח השייך לחברת קדישא בבית קברות סגולה בפ"ת - היכן ניתן למצוא פרטים על האנטנה שהוקמה כאמור?
הדירה שלי נמצאת בגובה מעל גובה האנטנה - האם זה מפחית או מגביר את הקרינה שעלולה להיות מהאנטנה?
תודה רבה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מציאת האנטנה באתר של המשרד להגנת הס - תגובה
ד``ר דני וולף01/10/2011200 מטר מהבית וכשאת גרה מעליה רוב הסיכוי שאינך חשופה לקרינה, האנטנות מכוונות תמיד כלפי מטה, כלפי הרחוק, ולעולם לא למעלה.
אני מניח שחיפשת היטב באתר של המשרד לאכות הסביבה, וגילית עוד אנטנה מני רבות שלא נמצאת שם. אלו הן החיים לפי המשרד לאיכות הסביבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמציאת האנטנה באתר של המשרד להגנת הס - תגובה - תגובה
ד"ר זמיר שליט"א02/10/2011יפה ענה לך ידידי המלומד ד"ר וולף, אבל אם יורשה לי להוסיף, תוכלי לחייג למשרד להגנת הסביבה 02-649-5869, תבחרי "הממונה על פניות הציבור" ותבקשי ממנה את סקר הבטיחות של האנטנה הזאת, את חייבת להגדיר כתובת, או מקום שניתן לאתר אותה.
את סקר הבטיחות שתקבלי, אנא שלחי לי במייל הפרטי, וזה יטופל.
גמר חתימה טובה,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)