מציאת האנטנה באתר של המשרד להגנת הס

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• מציאת האנטנה באתר של המשרד להגנת הס
    בת אל
    30/09/2011

שלום,
    הקימו אנטנה סלולרית כ- 200 מ' מביתי, ניסיתי לקבל פרטים על האנטנה באתר של המשרד לאיכות הסביבה באנטנות פעילות ובאנטנות שהגישו לגביהן בקשה להקמה - והיא לא נמצאת בשום מקום.
    האנטנה הוקמה על שטח השייך לחברת קדישא בבית קברות סגולה בפ"ת - היכן ניתן למצוא פרטים על האנטנה שהוקמה כאמור?

הדירה שלי נמצאת בגובה מעל גובה האנטנה - האם זה מפחית או מגביר את הקרינה שעלולה להיות מהאנטנה?

תודה רבה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מציאת האנטנה באתר של המשרד להגנת הס - תגובה

ד``ר דני וולף
    01/10/2011

200 מטר מהבית וכשאת גרה מעליה רוב הסיכוי שאינך חשופה לקרינה, האנטנות מכוונות תמיד כלפי מטה, כלפי הרחוק, ולעולם לא למעלה.
    אני מניח שחיפשת היטב באתר של המשרד לאכות הסביבה, וגילית עוד אנטנה מני רבות שלא נמצאת שם. אלו הן החיים לפי המשרד לאיכות הסביבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מציאת האנטנה באתר של המשרד להגנת הס - תגובה - תגובה

ד"ר זמיר שליט"א
    02/10/2011

יפה ענה לך ידידי המלומד ד"ר וולף, אבל אם יורשה לי להוסיף, תוכלי לחייג למשרד להגנת הסביבה 02-649-5869, תבחרי "הממונה על פניות הציבור" ותבקשי ממנה את סקר הבטיחות של האנטנה הזאת, את חייבת להגדיר כתובת, או מקום שניתן לאתר אותה.
    את סקר הבטיחות שתקבלי, אנא שלחי לי במייל הפרטי, וזה יטופל.
    גמר חתימה טובה,
    זמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו