שינה ליד טלפון טעון

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• שינה ליד טלפון טעון
    נעמה
    03/10/2011

אני כל לילה ישנה לצד הטלפון שלי מכשיר אייפון של חברת פלאפון (מציינת את החברה כי אמרו לי פעם שפלאפון יש לה הכי פחות אחוזי קרינה לא יודעת עד כמה זה נכון)
    המכשיר כל לילה טעון
    לפענים אני שמה אוזניה ושומעת שירים מאתר אינטרנט תוך כדי שהטלפון טעון ונרדמת ככה
    האם זה מסוכן ??? והקרינה גבוהה
    אשמח לתשובה משום מה כבר שבועיים אני סובלת מכאבי ראש חזקים ובגלל זה זה העיר את צומת ליבי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שינה ליד טלפון טעון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינה ליד טלפון טעון - תגובה

ד``ר דני וולף
    04/10/2011

הטעינה היא לא הבעיה כי אחרי זמן קצר הטלפון טעון. הבעיה היא הקרינה הסלולרית, שהפלאפון יוצר מידי זמן עם תחנת הבסיס, שזה אמנם מזערי, אולם ללילה שלם במשך זמן רב, זה מצטבר, מיותר, ולא מבוטל.
    ייתכן אפילו שכאבי הראש הם מזה, הפרעות שינה וכיו"ב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שירות לקוחות - תגובה

רם דישון
    06/10/2011

מהיכרותי את הנפשות הפועלות בפורום החברות הסלולריות, ועל המרחק בין המידע שהם מוסרים ומידע בלתי תלוי, הייתי מעדיף את המידע הנמסר בפורום זה, שמנהליו הם אנשי מקצוע בלתי תלויים.
    לצערי, פורום החברות הסלולריות סובל מעצם הגדרתו מניגוד עניינים.
    דוגמאות- בדוא"ל פרטי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו