מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מספר שאלות בנוגע לקרינהטל13/10/2011
שלום,
יש לי מספר שאלות בנוגע לקרינה:
1.האם רמקולים פולטים קרינה?אם כן באיזו עוצמה?
2. הרמקולים של המחשב אצלי נפלו מספר פעמים והם קצת מקולקלים. אבל הם עדיין עובדים טוב, ולכן אני לא מחליף אותם. השאלה שלי היא האם בגלל שהם מעט מקולקלים יכול להיות שהם פולטים קרינה ברמה יותר מסוכנת מרמקול חדש (שלא עבר היסטוריה של נפילות) או שאין קשר בין הדברים?
3.אני ישן ליד המחשב,מסך,רמקולים והשקע המרכזי של המחשב.עקב צפיפות בחדרי זה בעייתי להרחיק אותם ממני. האם זה מסוכן מבחינת קרינה ומה מומלץ לעשות במקרה זה? מאיזה מרחק הקרינה מתמעטת?
תודה מראש וחג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מספר שאלות בנוגע לקרינה - תגובה
רם דישון13/10/20111. אין בעיה עם הרמקולים. הקרינה שלהם נמוכה מאד, במיוחד מהקטנים שבהם.
2. לפני שאתה הולך לישון, הוצא את כל המכשירים מהשקע (או כבה את המפצל). זו הדרך הטובה ביותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת שעלתה לי מתגובתך...
טל14/10/2011תודה על התשובה המהירה :-)
שאלה נוספת היא: האם מכשיר שפולט קרינה, אפילו נמוכה (נגיד:מחשב, טלוויזיה, רמקולים וכו'), עלול לפלוט קרינה בעוצמה גבוהה יותר עקב התיישנות או נזק שנגרם לו (מנפילה, התיישנות וכו'), או שמכשירים אלה פולטים קרינה באותה עוצמה ללא קשר לאם הם חדשים/ישנים או מעט תקולים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה נוספת שעלתה לי מתגובתך... - תגובה
רם דישון14/10/2011לא סביר שהקרינה תעלה בגלל התיישנות או תקלה. לגבי נפילה- תלוי מה הנזק שנגרם בנפילה.
בכל מקרה של תקלה או נפילה יותר סביר שלא תוכל להשתמש במכשיר כלל, כך שהשאלה לא רלוונטית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)