מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה על ביגוד למיגון מפני קרינהגדי23/10/2011
-האם קיים בארץ או שאפשר להכין לבד בגד שחוסם קרינה? איזה חומרים הבד אמור להכיל?
-איך ניתן לדעת שמה שאני אקנה באמת עמיד?
-כמו כן הצמדה של בד נגד קרינה מאחורי מכשיר סלולרי באופן קבוע(בניגוד לכרטיס חוסם קרינה אלא ממש בין המגן האחורי לפלאפון עצמו) יכול לגרום לפלאפון לשדר יותר חזק כשאני בשיחה והמגן שמאחורה חוסם בעצם את השידור החוצה?
תודה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה על ביגוד למיגון מפני קרינה - תגובה
רם דישון23/10/2011יש בד שחוסם קרינה. הוא כולל סיבי מתכת, ולא נראה לי שניתן לייצר אותו באמצעים ביתיים. חפש ברשת.
מגן צמוד למכשיר יגרום לו לשדר את כל ההספק לכיוון הנגדי. לא ברור לי מה זה מגן אחורי. אני ממליץ להשתמש באוזניה במקום חוסמי הקרינה למיניהם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
..11/12/2011יש ברשותי עכבר אלחוטי וניסיתי לעטוף אותו בבד שקניתי מאתר ברשת שאמור לחסום תדרים כולל 2.4 הרץ, ועטפתי אותו מכל כיוון ועדיין המחשב זיהה תזוזה
כנל לגבי ביצוע שיחה מפלאפון עטוף בבד שעשוי מסיבי מתכת האמורים לחסום את התדרים הנל
אם אתה רוצה אעלה את המפרט הטכני של הבד שמראה שאמור לחסום את התדרים הנל
האם זה אומר שהבד לא באמת עומד בהבטחות שלו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה - תגובה
רם דישון11/12/2011אני מעדיף להמשיך את הדיון בדוא"ל פרטי (מה גם שהאתר לא תומך בקישורים).
שלח לי את המפרט בדוא"ל.
השאלה היא למה אנחנו קוראים חסימה. אם מדובר בבד שעשוי מסיבי מתכת, יתכן שהוא מנחית את הקרינה חזק, אבל לא חוסם אותה לגמרי.
המקלטים (הן של הסלולרי והן של הנייד) יכולים לפעול גם במאית הספק הקליטה הרגיל. נסה לבדוק את התצוגה בסלולרי עם ובלי הבד. יש חיווי על עוצמת הקליטה- בדוק אם יש הבדל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)