שאלה על ביגוד למיגון מפני קרינה

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• שאלה על ביגוד למיגון מפני קרינה
    גדי
    23/10/2011

-האם קיים בארץ או שאפשר להכין לבד בגד שחוסם קרינה? איזה חומרים הבד אמור להכיל?
    -איך ניתן לדעת שמה שאני אקנה באמת עמיד?

-כמו כן הצמדה של בד נגד קרינה מאחורי מכשיר סלולרי באופן קבוע(בניגוד לכרטיס חוסם קרינה אלא ממש בין המגן האחורי לפלאפון עצמו) יכול לגרום לפלאפון לשדר יותר חזק כשאני בשיחה והמגן שמאחורה חוסם בעצם את השידור החוצה?

תודה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה על ביגוד למיגון מפני קרינה - תגובה

רם דישון
    23/10/2011

יש בד שחוסם קרינה. הוא כולל סיבי מתכת, ולא נראה לי שניתן לייצר אותו באמצעים ביתיים. חפש ברשת.
    מגן צמוד למכשיר יגרום לו לשדר את כל ההספק לכיוון הנגדי. לא ברור לי מה זה מגן אחורי. אני ממליץ להשתמש באוזניה במקום חוסמי הקרינה למיניהם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

..
    11/12/2011

יש ברשותי עכבר אלחוטי וניסיתי לעטוף אותו בבד שקניתי מאתר ברשת שאמור לחסום תדרים כולל 2.4 הרץ, ועטפתי אותו מכל כיוון ועדיין המחשב זיהה תזוזה
    כנל לגבי ביצוע שיחה מפלאפון עטוף בבד שעשוי מסיבי מתכת האמורים לחסום את התדרים הנל
    אם אתה רוצה אעלה את המפרט הטכני של הבד שמראה שאמור לחסום את התדרים הנל

האם זה אומר שהבד לא באמת עומד בהבטחות שלו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה - תגובה

רם דישון
    11/12/2011

אני מעדיף להמשיך את הדיון בדוא"ל פרטי (מה גם שהאתר לא תומך בקישורים).
    שלח לי את המפרט בדוא"ל.
    השאלה היא למה אנחנו קוראים חסימה. אם מדובר בבד שעשוי מסיבי מתכת, יתכן שהוא מנחית את הקרינה חזק, אבל לא חוסם אותה לגמרי.
    המקלטים (הן של הסלולרי והן של הנייד) יכולים לפעול גם במאית הספק הקליטה הרגיל. נסה לבדוק את התצוגה בסלולרי עם ובלי הבד. יש חיווי על עוצמת הקליטה- בדוק אם יש הבדל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו