הצבת אנטנות קטנות

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• הצבת אנטנות קטנות
    פאולין
    24/10/2011

שלום, במקום עבודתי הודיעו כי הוחלט להציב אנטנות קטנות במסדרונות כדי לשפר את הקליטה ועמה להוריד את רמת החשיפה לקרינה מהטלפונים הסלולריים. עלי לצייין כי לכל אחד מהעובדים יש טלפון נייח. האנטנות אמורות להיות מוצבות במרחק של 2 מטר מהעובדים הקרובים אליהן ביותר. אנו העובדים מבינים שהאנטנות עשויות להיטיב עם המשתמשים בטלפונים הניידים אך חוששים מהשלכות הקרינה של האנטנות עצמן למרות שהן קטנות. ההנהלה עצרה כרגע את ההתקשרות עם החברה הסלולרית. ומנסה לשכנע אותנו באמצעות מצגות מטעם פורום חברות הסלולריות או טיעונים כלליים של המשרד לאיכות הסביבה שזה טוב לבריאות העובדים. אנחנו מעוניינים לקבל נתונים אמיתייים אודות הסכנה אם קיימת מבחינת בטיחות בריאותית מגוף בלתי תלוי. נודה לכם על הכוונה. בברכה. פאולין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הצבת אנטנות קטנות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הצבת אנטנות קטנות - תגובה

רם דישון
    25/10/2011

בדרך כלל העובדות שמציגים לכם הן נכונות. הייתי מציע לדרוש התחיבות שהקרינה במקומות הישיבה של העובדים לא תעלה על 1 מיקרוואט לסמ"ר. זה מחייב מדידה לאחר ההתקנה, וזה אומר שאם באחד המקומות הערך יהיה יותר גבוה- צריך יהיה להרחיק קצת את האנטנה הקרובה (הכוונה שיש פתרון גם לאחר ההתקנה). היתרון של התקנה כזו הוא שהניידים של העובדים ישדרו בהספק הרבה יותר נמוך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנטנות קטנות

פאולין
    27/10/2011

תודה על התיחסותך המהירה. ובכל זאת אני מבקשת שוב לציין שלכל אחד מהעובדים טלפון רגיל בעמדת העבודה. בהנחה שלא מדברים הרבה בפלאפונים, האם עדיין עדיף להתקין אנטנות קטנות במשרד? האם לא בריא יותר בלעדיהן? ראיתי את התייסחות הפורום בשאלות הנפוצות בסעיף 8 וזה הדאיג אותי.
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנטנות קטנות - תגובה

רם דישון
    27/10/2011

אם העובדים מדברים הרבה בסלולרי- התקנת אנטנות קטנות תשפר את המצב. אם לא- אין משמעות להוספת האנטנות.
    שאלה 8 מתייחסת למשהו אחר לגמרי- לאנטנות גדולות שפונות לכביש. הוספתי בשאלה הערה בהתאם.
    אני מציע בכל זאת להצמד להמלצותי בתשובה הראשונה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו