קרינה על הרגליים - כאבים חזקים

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• קרינה על הרגליים - כאבים חזקים
    שירי
    02/11/2011

שלום
    אני עובדת מהבית מזה כשנתייםבעבודה שמצריכה שעות מרובות במחשב זה אומר שלפעמים אני יכולה לשבת גם 10 שעות ביום ברציפות במחשב כאשר המחשב הנייד על הרגליים שלי...
    לאחרונה אני סובלת מבעיות קשות מאוד ברגליים בגפיים התחתונות בעיקר כאבים בברכיים קושי לעלות מדרגות קושי לעמוד זמן ממושך ומלבד זאת אני כבר שלושה שבועות ברציפות איבדתי תחושה בבהונות הרגליים שלי וכעת מתחילה בירור אצל נוירולוג לבצע בדיקת הולכה.
    כעת כאשר עבדתי על המחשב והרגשתי כאבים נוראיים בברכיים שלי קישרתי אחד ועוד אחד והגעתי לפורום הזה ופתאום קראתי את כל הדברים הללו אשר לא ידעתי אותם כלל. כמובן ידעתי בנבכי מוחי שיש קרינה של מחשב נייד אבל לא ידעתי את העובדה בצורה נרחבת כמו שתיארו כאן.

האם יש סיכוי שיש קשר בין כל שלל בעיות הרגליים שיש לי לבין הישיבה הממושכת ביום עם המחשב נייד על הרגליים שלי?!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרינה על הרגליים - כאבים חזקים - תגובה

ד``ר דני וולף
    04/11/2011

לבעיות שלך בוודאות אין קשר לקרינה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו