מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הגנת קרינה לטלפון אלחוטישייקה06/11/2011
האם ישנם אמצעים לשימוש בטוח מפני קרינה בטלפון האלחוטי הביתי?
כבר שנה שאיני עושה שימוש בטלפון אלחוטי אלא חוטי, משום שהוא גרם לי ללחץ בראש, שעבר עם הפסקת השימוש בו. כן התקנתי מסננים נגד חשמל מזוהם, שנדמה שגם הם תרמו לשיפור המצב, אם כי אין לי מושג אם יש בזה ממש.
כשהשתמשתי לפני שנים בטלפון האלחוטי מן הדור הראשון, לא הרגשתי שום בעיית קרינה. האם עוד מוכרים בכלל טלפונים מן הסוג ההוא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הגנת קרינה לטלפון אלחוטי - תגובה
רם דישון06/11/2011אתה נוגע בבעיה כאובה:
1. למיטב ידיעתי קשה למצוא טלפונים אלחוטיים מהסוג הישן. ההספק שלהם היה יותר נמוך והבסיס שידר רק בעת שיחה. זה בניגוד לסוג החדש, בו הבסיס משדר כל הזמן.
2. לגבי חשמל מלוכלך. מדובר באותות בתדירויות גבוהות שמיוצרים ע"י מכשירי חשמל שונים ו"רצים" על כבלי המתח בבית. כל המדידות שראיתי נעשו בשקעים, דהיינו על החוטים, ולא באויר. לא ראיתי אף מדידה באויר. באחד הכנסים דיבר אחד המומחים בתחום שפיתח דרך למדוד את ה"לכלוך" ביחידות GS (ראשי התיבות של שמות הנוגעים בדבר). כששאלתי איך מוגדרות היחידות, שלחו אותי לאתר האינטרנט (במילים אחרות סתמו לי את הפה), מה גם שבאתר לא מצאתי תשובה לשאלה אלמנטרית זו. נראה לי שאני יודע את התשובה לשאלה, אך אם בכנס רב משתתפים בנושא זה אין אף מומחה לדבר שיכול לענות- הדבר מעורר תמיהה. אני אינני נמנה על אלו שמאמינים בהשפעת החשמל המלוכלך על הבריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני הרגשתי הטבה
שייקה06/11/2011אבל היא לא היתה דרמטית, ויתכן שזו תחושה סובייקטיבית ותו לא.
לעומת זאת, ההטבה עם הפסקת השימוש בטלפון האלחוטי היתה ברורה וחד משמעית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)