הגנת קרינה לטלפון אלחוטי

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• הגנת קרינה לטלפון אלחוטי
    שייקה
    06/11/2011

האם ישנם אמצעים לשימוש בטוח מפני קרינה בטלפון האלחוטי הביתי?

כבר שנה שאיני עושה שימוש בטלפון אלחוטי אלא חוטי, משום שהוא גרם לי ללחץ בראש, שעבר עם הפסקת השימוש בו. כן התקנתי מסננים נגד חשמל מזוהם, שנדמה שגם הם תרמו לשיפור המצב, אם כי אין לי מושג אם יש בזה ממש.

כשהשתמשתי לפני שנים בטלפון האלחוטי מן הדור הראשון, לא הרגשתי שום בעיית קרינה. האם עוד מוכרים בכלל טלפונים מן הסוג ההוא?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הגנת קרינה לטלפון אלחוטי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הגנת קרינה לטלפון אלחוטי - תגובה

רם דישון
    06/11/2011

אתה נוגע בבעיה כאובה:
    1. למיטב ידיעתי קשה למצוא טלפונים אלחוטיים מהסוג הישן. ההספק שלהם היה יותר נמוך והבסיס שידר רק בעת שיחה. זה בניגוד לסוג החדש, בו הבסיס משדר כל הזמן.
    2. לגבי חשמל מלוכלך. מדובר באותות בתדירויות גבוהות שמיוצרים ע"י מכשירי חשמל שונים ו"רצים" על כבלי המתח בבית. כל המדידות שראיתי נעשו בשקעים, דהיינו על החוטים, ולא באויר. לא ראיתי אף מדידה באויר. באחד הכנסים דיבר אחד המומחים בתחום שפיתח דרך למדוד את ה"לכלוך" ביחידות GS (ראשי התיבות של שמות הנוגעים בדבר). כששאלתי איך מוגדרות היחידות, שלחו אותי לאתר האינטרנט (במילים אחרות סתמו לי את הפה), מה גם שבאתר לא מצאתי תשובה לשאלה אלמנטרית זו. נראה לי שאני יודע את התשובה לשאלה, אך אם בכנס רב משתתפים בנושא זה אין אף מומחה לדבר שיכול לענות- הדבר מעורר תמיהה. אני אינני נמנה על אלו שמאמינים בהשפעת החשמל המלוכלך על הבריאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני הרגשתי הטבה

שייקה
    06/11/2011

אבל היא לא היתה דרמטית, ויתכן שזו תחושה סובייקטיבית ותו לא.
    לעומת זאת, ההטבה עם הפסקת השימוש בטלפון האלחוטי היתה ברורה וחד משמעית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו