סובל מקרינה בפלפון

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• סובל מקרינה בפלפון
    אמיר
    24/11/2011

שלום אני כבר כ 10 שנים לאחר שנפגעתי בצבא והיה לי הרבה לחצים נפשיים אחרי כשנה הרגשתי שאני מדבר בפלפון אני מרגיש את הקרינה גם אם מפעיל רמקול ואם והפסקי מאז להשתמש בפלפון עד יום זה אני מרגיש היה לי חששות למחלה לפני כ 4 שנים עשיתי CT ראש הכל היה בסדר אבל תמיד חושש שיתפתח אצלי משהוא אגב שאני מדברת בדיבורית הקרינה תהיה פחות אך מורגשת מבקש את עזרתכם לעניין אם יש דרך לבדיקות כל שהן או טיפול הייתי אצל נורולוגית אך אמרה שאין לי כלום ושאני מציג את הבעיה לרופא מתסכלים כאילו באתי מכוכב אחר אני מאוד מפריע לי העניין הזה מקווה לעזרה תודה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סובל מקרינה בפלפון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סובל מקרינה בפלפון - תגובה

ד``ר דני וולף
    25/11/2011

לצערי, או נכון יותר לשמחתי, עצת כל הרופאים שלך נראית נכונה. אין שום חשש לנזקי קרינה מהסוג שאתה מתאר. נזקי קרינה, כמו שאתה מתאר, שנמשכים מעל 10 שנים.
    נראה שכל טענותיך הן אמיתיות, אבל מקורן בחרדות ובלחץ נפשי שבו אתה נמצא. אין הסבר היגיוני אחר לטענותיך, שהן, כאמור, אמיתיות לחלוטין.
    מקווה שעזרתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו