קרינה מחדר שנאים

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• קרינה מחדר שנאים
    שלומית
    25/11/2011

שלום,

מתחילת חודש נובמבר עברנו לדירה שכורה בקומה ראשונה בבניין מגורים בתל אביב. כבר בשבוע הראשון התברר לנו כי חדר השינה שלנו ממוקם מעל חדר שנאים איזורי של חברת חשמל. לאחר בירור עם המשרד להגנת הסביבה, הזמנו בודק קרינה מורשה והתברר כי בדירה אין רמות קרינה חריגות למעט חדר השינה שלנו. בחדר השינה רמת הקרינה מגיעה ל 10mG (ב8 בערב). שינינו את מיקום המיטה לאיזור שהוא קצת פחות (6mG ) ויצרנו קשר עם חברת חשמל על מנת שיטפלו בעניין זה.
    לצערי, הטיפול בעניין לוקח זמן מבחינת חברת החשמל, ולמשרד להגנת הסביבה אין כל השפעה לגבי התהליך. יש לי ילד בן 3 וחצי שלעתים מגיע אלינו לחדר בשעות הבוקר המוקדמות ויכול להמשיך לישון איתנו כשעתיים. גם המעבר לאמבטיה הוא דרך החדר שלנו. אני מבינה כי ההשפעה של הקרינה היא לטווח הארוך, אך עדיין, האם אנו והילד חשופים לסכנה בינתיים? האם לא מומלץ לישון בחדר עד שהבעיה תטופל? האם ידוע לכם על איזושהי חקיקה/אכיפה לגבי דחיפות הטיפול של חברת החשמל בעניין מסוג זה?
    יש לציין כי מצד חברת החשמל נאמר לנו כי המקרה שלנו לא חמור ואין לנו כלל מה לדאוג ואפשר להמשיך לישון בחדר, אך אני לא שקטה ודי מודאגת.

בתודה מראש,

שלומית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרינה מחדר שנאים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרינה מחדר שנאים - תגובה

רם דישון
    25/11/2011

אפשר להמשיך לישון בחדר, אך לטווח רחוק היתי ממליץ לעבור לדירה אחרת.
    לעבור לישון בחדר אחר הוא פתרון טוב. עד כמה שידוע לי, חברת החשמל לא תעשה דבר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו