מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קרינה מחדר שנאיםשלומית25/11/2011
שלום,
מתחילת חודש נובמבר עברנו לדירה שכורה בקומה ראשונה בבניין מגורים בתל אביב. כבר בשבוע הראשון התברר לנו כי חדר השינה שלנו ממוקם מעל חדר שנאים איזורי של חברת חשמל. לאחר בירור עם המשרד להגנת הסביבה, הזמנו בודק קרינה מורשה והתברר כי בדירה אין רמות קרינה חריגות למעט חדר השינה שלנו. בחדר השינה רמת הקרינה מגיעה ל 10mG (ב8 בערב). שינינו את מיקום המיטה לאיזור שהוא קצת פחות (6mG ) ויצרנו קשר עם חברת חשמל על מנת שיטפלו בעניין זה.
לצערי, הטיפול בעניין לוקח זמן מבחינת חברת החשמל, ולמשרד להגנת הסביבה אין כל השפעה לגבי התהליך. יש לי ילד בן 3 וחצי שלעתים מגיע אלינו לחדר בשעות הבוקר המוקדמות ויכול להמשיך לישון איתנו כשעתיים. גם המעבר לאמבטיה הוא דרך החדר שלנו. אני מבינה כי ההשפעה של הקרינה היא לטווח הארוך, אך עדיין, האם אנו והילד חשופים לסכנה בינתיים? האם לא מומלץ לישון בחדר עד שהבעיה תטופל? האם ידוע לכם על איזושהי חקיקה/אכיפה לגבי דחיפות הטיפול של חברת החשמל בעניין מסוג זה?
יש לציין כי מצד חברת החשמל נאמר לנו כי המקרה שלנו לא חמור ואין לנו כלל מה לדאוג ואפשר להמשיך לישון בחדר, אך אני לא שקטה ודי מודאגת.
בתודה מראש,
שלומית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרינה מחדר שנאים - תגובה
רם דישון25/11/2011אפשר להמשיך לישון בחדר, אך לטווח רחוק היתי ממליץ לעבור לדירה אחרת.
לעבור לישון בחדר אחר הוא פתרון טוב. עד כמה שידוע לי, חברת החשמל לא תעשה דבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)