מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- סף הבטוח של RFאולגה26/11/2011
בשאלות נפוצות אתם כותבים ש 1 מיקרוואט לס"מ מרובע הוא סף הבטוח , אבל אני קראתי שסך הבטוח הוא 0.1 מיקרוואט למטר מרובע שזה 0.0001 מיקרוואט לס"מ מרובע
אני פיספסתי משהו ?
אני מבולבלת ומודאגת כי מדדתי בבית היום במד electrosmog meter cornet והתוצאות היו סביב 0.3 - 0.5 מילי וואט למטר מרובע
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לינק - תגובה
רם דישון26/11/2011התקן בקישור מחמיר מאד. קשה לקיים תקשורת סלולרית תקינה ברמה כזו.
אנחנו מנסים לקבוע סף שניתן לקיים בו תקשורת סלולרית ושלא ידוע על השפעה שלילית בעוצמה כזו.
אני מקווה שהמעבר בין היחידות השונות נהיר לך. אחרת- שאלי שוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
אולגה26/11/2011תודה, ובכל זאת מה עם מדדידות בבית במד electrosmog meter cornet - היו סביב 0.3 - 0.5 מילי וואט למטר מרובע. האם זה בסדר ולא - ?כמה אתם מרשים ב מילי וואט למטר מרובע , נכון אני לגמרי הלכתי לעיבוד בין היחידות השונות
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עוד שאלה - תגובה
רם דישון26/11/2011על מנת לעבור ממיליוואט למטר רבוע למיקרוואט לסמ"ר יש לחלק ב-10. מכאן שהעוצמות שמדדת הן 0.03-0.05 מיקרוואט לסמ"ר. בטוח לחלוטין. הסף שלנו הוא 10 מיליוואט למטר רבוע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודה !
אולגה26/11/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)