סף הבטוח של RF

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• סף הבטוח של RF
    אולגה
    26/11/2011

בשאלות נפוצות אתם כותבים ש 1 מיקרוואט לס"מ מרובע הוא סף הבטוח , אבל אני קראתי שסך הבטוח הוא 0.1 מיקרוואט למטר מרובע שזה 0.0001 מיקרוואט לס"מ מרובע

אני פיספסתי משהו ?

אני מבולבלת ומודאגת כי מדדתי בבית היום במד electrosmog meter cornet והתוצאות היו סביב 0.3 - 0.5 מילי וואט למטר מרובע

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סף הבטוח של RF

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לינק - תגובה

רם דישון
    26/11/2011

התקן בקישור מחמיר מאד. קשה לקיים תקשורת סלולרית תקינה ברמה כזו.
    אנחנו מנסים לקבוע סף שניתן לקיים בו תקשורת סלולרית ושלא ידוע על השפעה שלילית בעוצמה כזו.
    אני מקווה שהמעבר בין היחידות השונות נהיר לך. אחרת- שאלי שוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה

אולגה
    26/11/2011

תודה, ובכל זאת מה עם מדדידות בבית במד electrosmog meter cornet - היו סביב 0.3 - 0.5 מילי וואט למטר מרובע. האם זה בסדר ולא - ?כמה אתם מרשים ב מילי וואט למטר מרובע , נכון אני לגמרי הלכתי לעיבוד בין היחידות השונות

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה - תגובה

רם דישון
    26/11/2011

על מנת לעבור ממיליוואט למטר רבוע למיקרוואט לסמ"ר יש לחלק ב-10. מכאן שהעוצמות שמדדת הן 0.03-0.05 מיקרוואט לסמ"ר. בטוח לחלוטין. הסף שלנו הוא 10 מיליוואט למטר רבוע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המון תודה !

אולגה
    26/11/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו