כסא למחשב

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• כסא למחשב
    יעל
    27/11/2011

שלום,

אני מעוניינת לקנות כסא למחשב. הכסא שאני רוצה מגיע עם אפשרות למסאז' שאיני מעוניינת בכלל להשתמש בה. המוכר הראה לנו שמחברים את הכסא לכבל שמתחבר לחשמל ואז ניתן להפעיל את אופציית המסאז'. אני לא יודעת אם ניתן לחבר גם בטריות. האם הכסא בטוח מבחינת קרינה במידה ואני לא מחברת אותו בכלל לחשמל? ואם הוא עובד על בטריות, האם עצם העובדה שיש בפנים מנגנון מסאז' חשמלי עלולה לסכן אותי בקרינה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כסא למחשב

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כסא למחשב - תגובה

רם דישון
    27/11/2011

קשה לי להאמין שניתן להפעיל מסאג' כזה בעזרת סוללות. המנוע צורך זרם גדול מדי לצורך זה.
    אם הכסא לא מחובר לחשמל, אין קרינה כלל. אם את מעונינת בפונקצית המסאג', ממילא תשתמשי בה זמן קצר ולא ברציפות, כך שלמעשה הסיכון זניח ביותר. אם תבחרי בכסא זה, אני ממליץ להתקין על כבל ההזנה מפסק דו-קטבי (שינתק הן את הפאזה והן את האפס). זה ימנע לחלוטין כל קרינה כאשר המנוע לא בשימוש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני לא מבינה משהו

יעל
    27/11/2011

תודה רבה! אני לא מבינה משהו, מה הכוונה להתקין על כבל ההזנה מפסק דו-קטבי (שינתק הן את הפאזה והן את האפס)?

וגם - האם הכוונה היא שזה ימנע קרינה כאשר הכסא מחובר לחשמל אך אין שימוש במסאז'?

ואם הכסא לגמרי מנותק מהחשמל, האם גם אז צריך את המפסק הדו-קטבי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני לא מבינה משהו - תגובה

רם דישון
    27/11/2011

אם הכסא מנותק לגמרי, אין צורך במפסק הזה.
    בקשר לכוונה- שאלי חשמלאי. קצרה היריעה בפורום להרחיב בנושא זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו