מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כסא למחשביעל27/11/2011
שלום,
אני מעוניינת לקנות כסא למחשב. הכסא שאני רוצה מגיע עם אפשרות למסאז' שאיני מעוניינת בכלל להשתמש בה. המוכר הראה לנו שמחברים את הכסא לכבל שמתחבר לחשמל ואז ניתן להפעיל את אופציית המסאז'. אני לא יודעת אם ניתן לחבר גם בטריות. האם הכסא בטוח מבחינת קרינה במידה ואני לא מחברת אותו בכלל לחשמל? ואם הוא עובד על בטריות, האם עצם העובדה שיש בפנים מנגנון מסאז' חשמלי עלולה לסכן אותי בקרינה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כסא למחשב - תגובה
רם דישון27/11/2011קשה לי להאמין שניתן להפעיל מסאג' כזה בעזרת סוללות. המנוע צורך זרם גדול מדי לצורך זה.
אם הכסא לא מחובר לחשמל, אין קרינה כלל. אם את מעונינת בפונקצית המסאג', ממילא תשתמשי בה זמן קצר ולא ברציפות, כך שלמעשה הסיכון זניח ביותר. אם תבחרי בכסא זה, אני ממליץ להתקין על כבל ההזנה מפסק דו-קטבי (שינתק הן את הפאזה והן את האפס). זה ימנע לחלוטין כל קרינה כאשר המנוע לא בשימוש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא מבינה משהו
יעל27/11/2011תודה רבה! אני לא מבינה משהו, מה הכוונה להתקין על כבל ההזנה מפסק דו-קטבי (שינתק הן את הפאזה והן את האפס)?
וגם - האם הכוונה היא שזה ימנע קרינה כאשר הכסא מחובר לחשמל אך אין שימוש במסאז'?
ואם הכסא לגמרי מנותק מהחשמל, האם גם אז צריך את המפסק הדו-קטבי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אני לא מבינה משהו - תגובה
רם דישון27/11/2011אם הכסא מנותק לגמרי, אין צורך במפסק הזה.
בקשר לכוונה- שאלי חשמלאי. קצרה היריעה בפורום להרחיב בנושא זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)