שאלה לגבי קרינה מסיטי

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי קרינה מסיטי
    ש
    07/12/2011

אני רוצה לדעת לגבי הקרינה של סיטי מוח אים ובלי חומר ניגוד זה פעמיים סריקה עד כמה זה מסוכן לפתח בעתיד חלילה מחלה כי עשו לביתי בת14 את הבדיקה בהתחלה הם אמרו שיעשו בלי ורק במידת הצורך הם יעשו גם אים החומר והם החליטו לבצע גם אים החומר מרוב שהיתי לחוצה שכחתי שזה פעמיים סריקה והם לא אמרו לי רק שהם החליטו לבצע כך הבדיקה יצאה תקינה אבל אני לחוצה מהקרינה שהיא קיבלה זה פעם ראישונה שהיא עושה סיטי אבל במשך השנים עשו כמה צילומי רנטגן פעם ביד רגל ולפני חודשיים צילום רנטגן חזה וכמובן בטיפולי שיניים עושים צילום עד כמה זה מסוכן הסיטי שעשו לה לגבי העתיד ביגלל הקרינה ומה כמות הקרינה שמקבלים מבדיקה כזו בערך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לגבי קרינה מסיטי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך לשאלה

ש
    07/12/2011

זה בוצע במכשיר פיליפס 16 פרוסות באסותא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלה - תגובה

רם דישון
    07/12/2011

את הנעשה אין להשיב. רוב רובם של המטופלים שעוברים בדיקות CT ממשיכים את חייהם בבריאות תקינה. אני עצמי עברתי CT פעמיים לפני מספר שנים ואני עדיין כאן.
    בנוסף, שמעת פעם על המושג "פסיק"? על המושג "נקודה"? היה קשה לקרוא את השאלה שלך ללא סימני פיסוק!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלה - תגובה - תגובה

ד``ר דני וולף
    07/12/2011

מסכים מאוד עם ידידי המלומד. שאלה 9 בשאלות קבועות תצביע על הסיכון המדויק שהוא מזערי לגמרי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו