צורתה של קרינה

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• צורתה של קרינה
    ..
    28/12/2011

אם אני פותח את כל החלונות של הרכב שבו אני נוסע ומדבר בסלולר המכונית עדין תשמש כלוב פארדיי ועצם הורדת הזכוכית לא תעזור להורדת השדה?
    איך בעצם האות עובר? לא מוצא את הדרך הכי נוחה לעבור ? אני מניח שזכוכית קצת יותר קשה לעבור מבחינת האות לעומת אוויר... עצם זה שיש מסביב לוחות מתכת של הרכב והחלון פתוח מונע מהאות לעבור?!

ועוד שאלה- אם אני לובש בדים שעשוים מסגסוגת כסף מה הטעם בעצם אם הקרינה היא לא ישרה אלא באה בכמה גלים ומתפזרת על הגוף הרי אי אפשר ללבוש בגד גוף מכף רגל ועד הקודקוד אז מה הטעם בזה?! להגן על איברים מסויימים כמו בבדיקת רנטגן? הרי גם בבדיקת רנטגן הקרינה עוברת ממקום שלא כוסה אז מה הטעם במיגון כזה?!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צורתה של קרינה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צורתה של קרינה - תגובה

רם דישון
    28/12/2011

1. הזכוכית שקופה לקרינה, לכן פתיחת החלונות ברכב אינה משנה דבר.
    2. הניתוח נכון. אין טעם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז מה בעצם אתה אומר

אמיר
    28/12/2011

שכל מכשיר שנמצא תחת ארבע קורות מתכת יוצרת כלוב פארדי? אז כל בית שנבנה בארץ יש מוטות מתכת בבטון אז מה הם יוצרות כלוב פארדיי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז מה בעצם אתה אומר - תגובה

רם דישון
    29/12/2011

קצרה היריעה בפורום להסביר את כל העקרונות. יש תלות חזקה באורך הגל (או התדירות). אם אתה רוצה להתעמק- חפש חומר ברשת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו