יש קרינה אין פתרון

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• יש קרינה אין פתרון
    יעל
    06/01/2012

אשתי הביאה מד קרינה ומאז אנחנו בטלטלה רצינית. קיימת בעיה, שגם מודד חיצוני אישר. היא מאוד מתעתעת כיוון שלא קיימת כל הזמן. אך ישנן שעות ארוכות עם מדידות לא תקינות. ראינו גם שבחיבור של ההארקה לצינור הראשי יש קרינה קבועה של כ9 מיליגאוס. הבאתי כבר שני חשמלאים. טוענים שההארקה תקינה ואין להם שמץ של מושג בקרינה. המודד שהיה אמר שאין לו שמץ במה גורם לקרינה כיוון שאין מקור, וכל הבניין מתנהג בדיוק אותו דבר. מה עושים? אתם ממליצים הרבה על חשמלאי עם רשיון גבוה. אולי אפשר לקבל המלצה על מישהו כזה. מודד שיגיד לי שהקרינה גבוהה מהמומלץ אני לא צריך, חשמלאי שיגיד לי שההארקה תקינה לדירתי ושאין לו מושג מה זה אומר קרינה בברז אני לא צריכה. אנחנו מוציאים כספים, מבזבזים זמן, ולא יודעים איך להמשיך מכאן. אבקש עזרה גם מקוראי הפורום במציאת האדם המתאים שמשלב בין המקצועות. קרינה וחשמל.... תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יש קרינה אין פתרון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש קרינה אין פתרון - תגובה

רם דישון
    06/01/2012

אינני מומחה גדול בהארקות, אך יתכן שהבעיה היא שההארקה יותר מדי בסדר. יש לחבר אותה לצינור מים רק בנקודה אחת. חיבור ביותר מנקודה אחת עלול ליצור את הבעיה אצלכם.
    אני מציע להתיעץ עם אנשי חברת החשמל- יש שם מומחה בשם בן ציון כהן, שמתמצא בנושא זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש קרינה אין פיתרון

יובל
    11/01/2012

עמית -

לא הבנתי למה חשובה לכם הנקודה של ההארקה.
    אם זו נקודה ספציפית (בהנחה שאפשר להמנע מקרבה ממושכת אליה) ובשאר הבית יש כ- 0.3 מיליגאוס אז איפה הבעיה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאין ההנחה שכל הבית 0.3?? הלוואי.

יעל
    11/01/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש קרינה אין פיתרון - תגובה

רם דישון
    12/01/2012

יתכן שקו החשמל הראשי שמוביל לבית עובר ליד השביל ונכנס לאיזור הלובי. מאחר וכל מי שעובר שם נחשף למספר דקות במקרה הגרוע- אינני רואה בכך שום סיכון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו