מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- צילומי שינייםאפרת12/01/2012
שלום רב,
יש לי מספר שאלות בקשר לצילומי שיניים:
1) עשיתי צילומי נשך(נראה לי 4) וכן סטטוס - שזה צילום של כל שן בנפרד.
בנוסף אצל הרופא עשיתי עוד 6 צילומים בזמן הטיפול לשיניים ספציפיות.
עכשיו הוא רוצה לשלוח אותי לצילום פנורמי( לא יודעת כמה צילומים זה - זה עבור 3 שיניי בינה) - האם כמות הקרינה פה לז מוגזמת ? התחלתי לפחד..
2) בצילומים שעשיתי (נשך וסטטוס) אני לא זוכרת האםשמו לי סינר עופרת -
האם זה מסוכן ללא?, אם כן שמו לי זה בטוח לא היה על הצוואר( לתירואיד ) - האם זה מסוכן בכמות כזו?
3) בעלי ישב בזמן צילומי הנשך והסטטוס בחדר ההמתנה שהיה חדר ליד כשהחדר של הצילום היה פתוח(אין דלת) הוא לא ישב בכניסה לחדר הצילומים , אבל בקיר המפריד בין החדרים - האם יש בכך גם סכנה של חשיפה לקרינה ואם כן - האם חשיפה כמו שמתוארת מדאיגה?
תודה מראש על ההתייחסות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילומי שיניים - המשך
אפרת12/01/20124) נזכרתי במשהו קטן נוסף - אם כבר אני שואלת על פחדים מהצילומים...
באותו מכון צילום בזמן שיצאנו ועמדנו ליד הפתח של החדרי היציאה והצילום בדיוק נשמע צפצוף שעשו עוד צילום למישהו אחר - האם פה נחשפנו למשהו גם לא מוצלח?
שוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
צילומי שיניים - המשך - תגובה
רם דישון12/01/2012הקרינה בצילום שיניים נמוכה ומרוכזת לאיזור השן בלבד. אין שום סיכון במה שעברת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצילומי שיניים - המשך - תגובה - תגובה
ד``ר דני וולף12/01/2012הקרינה בצילומי שיניים נמוכה, יחד עם זאת, כדאי לדרוש חלוק מגן עם צווארון.
כרגע אין שום טעם לבכות על חלב שנשפך וכל החרדות לא מוצדקות ומיותרות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצילום פנורמי
אפרת03/02/2012שלום רב,
עשיתי בסוף צילום פנורמי דיגטלי . בשני המכונים שהייתי אמרו שאין להם מגן צווארי או שזה מפריע לצילום אבל שצילום דיגיטלי הוא עם קרינה מזערית.
האם עלי לחשוש מסרטן בלוטת התריס לאור הצילומים שעברתי או שזה באמת חשיפה מזערית?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצילום פנורמי - תגובה
ד``ר דני וולף04/02/2012ממש לא סיכון אפסי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)