דחוף קרינה - עקצוצים בהריון - דחוףף

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• דחוף קרינה - עקצוצים בהריון - דחוףף
    דנה
    14/01/2012

בוקר טוב,

אני בהריון בשבוע 18 וחצי, בתחילת ההריו ן הרגשתי עיקצוצם וגירודים בגוף למשך כמה ימים וזה עבר.
    אתמול כשכלשתי מחשה הנייד הרגשתי מעין זרמים בידיים שלאט התפתחו שוב לעיקצוצים ועכשיו שוב יש לי בכל הגוף.
    האם יש לי קרינה מהמחשב (רוב הזמן הוא היה מחובר לחשמל)
    האם אני או העובר בסכנה ?

אודה לתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף קרינה - עקצוצים בהריון - דחוףף - תגובה

ד``ר דני וולף
    14/01/2012

העיקצוצים הם לא מהקרינה! הקרינה לא משאירה עקצוצים לאורך זמן (מעבר לכמה דקות מגמר החשיפה), והקרינה גם לא גורמת לעיקצוצים בכל הגוף, או באברים שלא נמצאים במרחק של כמה ס"מ מהפלאפון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך..לשאלה

דנה
    14/01/2012

אני רוצה להבהיר שהעקצוצים ממשכים כבר יום וחצי לערך, אם באמת נחשפם לקרינה מהמחשב של האינטרנא או החשמל כמה זמן בדיוק זה אמור לקחת העיקצוץ הזה עד שהוא עובר ואוליי בכלל זו סיבה אחרת אבל כל מי שאני שואלת לא מכיר את התופעה (רופאת משפה, רופאת ילדים והמטפל הסיני...)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך..לשאלה - תגובה

ד``ר דני וולף
    15/01/2012

זה לא מהקרינה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו