קרינה מתנור חימום וגנרטור

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• קרינה מתנור חימום וגנרטור
    הלחוץ
    15/01/2012

1. כמה צריך להתרחק מתנור חימום לחורף (הוא עשוי חוטי להט אדומים) ?
    2. ברחוב שאנו גרים (נראה לי בצד השני של הרחוב) יש רעש כמו של גנרטור, האם יש חשש לקרינה מזיקה ? (אנחנו רק שומעים בלילה ברררררר... כמו מכונית דולקת, ואין מכוניות, ואחי טוען שזה נשמע לו כמו גנרטור).
    3. ראיתי כתבה שאמרו שם להתרחק משקע שלא מחובר אליו תקע, כי הוא מקרין האם זה נכון ?
    ואם יש שם תקע (של מאריך ומפצל,) זה בסדר ?
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרינה מתנור חימום וגנרטור - תגובה

רם דישון
    15/01/2012

1. מרחק הביטחון שאתה שומר מתנור על מנת לא להיכוות מספיק בהחלט.
    2. לא ניתן לענות ללא מידע מדויק מהו מקור הרעש. אם זה מעבר לכביש- אין שום בעיה.
    3. שקע ללא חיבור אינו מקרין. אם מחובר אליו מאריך ומפצל- הקרינה מזערית. אם הוא לא נוגע בגוף- אין בעיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי התנור- תשובתך היתה ברורה, אבל

הלחוץ
    16/01/2012

כדי להיות בטוח- 20 ס"מ מספיק ?
    ועוד שאלה בבקשה: קניתי אינטרנט מודם סלולרי (חיבור יו אס בי), כמה להתרחק ממנו ?
    ואם אני עובד במשך 3 שעות ביום- 30 ס"מ יספיקו ? (מה המרחק שבטוח להשתמש בו למשך 3 שעות, כי מרחקשל יד פשוטה זה די קשה...)
    תודה רבה !!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי התנור- תשובתך היתה ברורה, אבל - תגובה

רם דישון
    17/01/2012

אני ממליץ להשתמש בכבל USB מאריך (1 מטר) עבור המודם הסלולרי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו