מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כובע נגד קרינהמלאכי24/01/2012
שלום.
הבנתי שיש כובע נגד קרינה ושאלתי האם זה עוזר? הרי הקרינה מתפשטת לכל מקום ואם נגן רק על הראש אז מה זה עוזר? ומצד שני בכל זאת, הראש יותר פגיע מאיברים אחרים או שהקרינה פוגעת בגוף בצורה שווה? (אם אפשר להגיד כך, יש חלק בגוף שהקרינה לא עושה לו כשום דבר?)
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כובע נגד קרינה - תגובה
רם דישון25/01/2012אם אינך סובל מהקרינה (אם אינך יודע, אזי כנראה שלא)- שכח מהעניין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה!
מלאכי25/01/2012כואב לי הראש שאני מדבר בנייד או נמצא ליד מחשב נייד שמחובר לאינטרנט אלחוטית או ליד מישהו שמדבר בפלאפון או שהכל זה פסיכולוגי, איך אני יודע? איך בודקים קרינה לש עצמי אם אני רגיש או שלא?
לילה טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה על התשובה! - תגובה
רם דישון26/01/2012תנסה. תבלה יום שלם בסביבה ללא קרינה סלולרית. אם לא יהיה לך כאב ראש, בקש ממישהו להוציא שיחה או להפעיל את המחשב עם חיבור אלחוטי, מבלי שתדע מתי. אם תרגיש כאב ראש- סימן שאתה רגיש. במקרה כזה כובע יכול לעזור, ופנה אלי בדוא"ל פרטי לטיפים נוספים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)