כובע נגד קרינה

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• כובע נגד קרינה
    מלאכי
    24/01/2012

שלום.
    הבנתי שיש כובע נגד קרינה ושאלתי האם זה עוזר? הרי הקרינה מתפשטת לכל מקום ואם נגן רק על הראש אז מה זה עוזר? ומצד שני בכל זאת, הראש יותר פגיע מאיברים אחרים או שהקרינה פוגעת בגוף בצורה שווה? (אם אפשר להגיד כך, יש חלק בגוף שהקרינה לא עושה לו כשום דבר?)

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כובע נגד קרינה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כובע נגד קרינה - תגובה

רם דישון
    25/01/2012

אם אינך סובל מהקרינה (אם אינך יודע, אזי כנראה שלא)- שכח מהעניין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה!

מלאכי
    25/01/2012

כואב לי הראש שאני מדבר בנייד או נמצא ליד מחשב נייד שמחובר לאינטרנט אלחוטית או ליד מישהו שמדבר בפלאפון או שהכל זה פסיכולוגי, איך אני יודע? איך בודקים קרינה לש עצמי אם אני רגיש או שלא?

לילה טוב!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה! - תגובה

רם דישון
    26/01/2012

תנסה. תבלה יום שלם בסביבה ללא קרינה סלולרית. אם לא יהיה לך כאב ראש, בקש ממישהו להוציא שיחה או להפעיל את המחשב עם חיבור אלחוטי, מבלי שתדע מתי. אם תרגיש כאב ראש- סימן שאתה רגיש. במקרה כזה כובע יכול לעזור, ופנה אלי בדוא"ל פרטי לטיפים נוספים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו