האם יש סיכון - שאלה דחופה

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• האם יש סיכון - שאלה דחופה
    רעות
    25/01/2012

שלום לכם,

בבית הספר בו לומד בני לומדים על מחשבים ניידים. מדובר על מאות מחשבים בבית הספר (יש מאות תלמידים) שמשמשים כספרים ומחברות והלימוד מתוקשב כל השיעור ומחובר ברשת אלחוטית בפס רחב המותקנת בבית הספר. יש לי שתי שאלות חשובות:

1. הילד רק בכיתה ז' בן 11.5. האם יש סיכון מצטבר בהתחשב בכך שהולך ללמוד שם כשלוש שנים? תבינו שבמשך 3 שנים כל יום לימודים הוא בן 7 שעות וכולל 40 מחשבים שפועלים בו זמנית בכיתה בלמידה מתוקשבת. חשובה לי מאד דעתכם בנושא זה כדי שאחליט כיצד לפעול.

2. האם יש טעם להתעניין באופציה של מדידת קרינה בבית הספר?

תודה רבה מראש
    רעות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם יש סיכון - שאלה דחופה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם יש סיכון - שאלה דחופה - תגובה

ד``ר דני וולף
    26/01/2012

א. כמות המחשבים איננה משנה כלל. מה שמשנה זה המרחק ממקור הקרינה, מהראוטר, וכן המרחק מהמחשב עצמו. לי דווקא נראה שהקרינה מזערית, ואיננה מסוכנת, אם הראוטר נמצא במרחק של מטר - מטר וחצי מהילדים.
    ב. יחד עם זאת, לפי הוראות וועדת הכנסת לאיכות הסביבה תהיה כל תקשורת המחשבים בבית הספר חוטית ולא אלחוטית!!! חד משמעי ולא ניתן לערעור, ומה שאת מתארת זו עבירה על התקנה.
    http://www.nrg.co.il/images/yarok/krina.doc

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו