אוזניות אוויר בלוטוס

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• אוזניות אוויר בלוטוס
    ערן
    04/03/2012

שלום, קראתי רבות בפורום זה ובאחרים לגבי אוזניות האוויר ועדיין לא ברורה לי התשובה האם אוזניות אוויר עדיפות על אוזניות אוויר בלוטוס, הרי גם הבלוטוס פולט קרינה.
    אשמח לדעת את ההמלצה.
    שאלה נוספת: כיווון שיש עדיין קרינה על החוט, האם יש טעם בכלל לקנות אוזניות כאלה? (ידוע לי שהקרינה על החוט פחותה, אך האם פחותה משמעותית).

אני מוכן להוציא את הסכום הדרוש לבלוטוס, אבל בעיקר ארצה לדעת אם הן פולטות יותר קרינה עקב הפונקציה הזו.

תודה מראש,

ערן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוזניות אוויר בלוטוס

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוזניות אוויר בלוטוס - תגובה

רם דישון
    04/03/2012

ההבדל ביניהן זניח לחלוטין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז אם ההבדל זניח

ערן
    06/03/2012

האם זה רק ענין של נוחות לקחת בלוטוס? והאם זה באמת עדיף על אוזניות רגילות?
    ערן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז אם ההבדל זניח - תגובה

רם דישון
    06/03/2012

לדעתי אוזנית אויר בלותות' עדיפות על אוזנית רגילות. בשביל לדעת בדיוק מה קורה עם אוזניות רגילות צריך לבצע מדידה מורכבת מאד, בה תמדד הקרינה שנקלטת ע"י המוליך של האוזניה בלבד ללא השפעת הקרינה של הטלפון הסלולרי עצמו (כי הוא קרוב מאד). לשם כך יש צורך לבצע את המדידה בתא חסר הד, כשהנייד בחוץ והאוזניות בפנים. סיפור של כמה אלפי דולרים, לכן לא ידוע לי על מישהו שעשה זאת. היתרון של אוזניות האויר הוא שהיא איננה מקרינה ישר לאוזן, לעומת מה שנטען לגבי אוזניות רגילות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו