מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אוזניות אוויר בלוטוסערן04/03/2012
שלום, קראתי רבות בפורום זה ובאחרים לגבי אוזניות האוויר ועדיין לא ברורה לי התשובה האם אוזניות אוויר עדיפות על אוזניות אוויר בלוטוס, הרי גם הבלוטוס פולט קרינה.
אשמח לדעת את ההמלצה.
שאלה נוספת: כיווון שיש עדיין קרינה על החוט, האם יש טעם בכלל לקנות אוזניות כאלה? (ידוע לי שהקרינה על החוט פחותה, אך האם פחותה משמעותית).
אני מוכן להוציא את הסכום הדרוש לבלוטוס, אבל בעיקר ארצה לדעת אם הן פולטות יותר קרינה עקב הפונקציה הזו.
תודה מראש,
ערן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אוזניות אוויר בלוטוס - תגובה
רם דישון04/03/2012ההבדל ביניהן זניח לחלוטין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז אם ההבדל זניח
ערן06/03/2012האם זה רק ענין של נוחות לקחת בלוטוס? והאם זה באמת עדיף על אוזניות רגילות?
ערן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אז אם ההבדל זניח - תגובה
רם דישון06/03/2012לדעתי אוזנית אויר בלותות' עדיפות על אוזנית רגילות. בשביל לדעת בדיוק מה קורה עם אוזניות רגילות צריך לבצע מדידה מורכבת מאד, בה תמדד הקרינה שנקלטת ע"י המוליך של האוזניה בלבד ללא השפעת הקרינה של הטלפון הסלולרי עצמו (כי הוא קרוב מאד). לשם כך יש צורך לבצע את המדידה בתא חסר הד, כשהנייד בחוץ והאוזניות בפנים. סיפור של כמה אלפי דולרים, לכן לא ידוע לי על מישהו שעשה זאת. היתרון של אוזניות האויר הוא שהיא איננה מקרינה ישר לאוזן, לעומת מה שנטען לגבי אוזניות רגילות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)