קרינה בחדר העבודה

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• קרינה בחדר העבודה
    גל
    15/04/2012

אני עובדת בעבודה משרדית וצמודה למחשב ברוב שעות היום .
    בחודשים האחרונים וכאשר הלפ טופ פתוח אני מרגישה מעין זרמים ביד ובלשון ומעין טעם מתכתי בפה , לעיתים גם כאבי ראש . כאשר אני מתרחקת מחדר העבודה - הכל נרגע .
    ניסיתי להחליף לפ טופ ואכן היה שיפור למשך מספר שבועות אך כעת שוב חוזרת אותה ההרגשה .
    האם יש קשר לקרינה ?
    מה ניתן לעשות ?
    תודה מראש על התשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרינה בחדר העבודה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרינה בחדר העבודה - תגובה

ד``ר דני וולף
    16/04/2012

מאוד לא סביר שזה מהלפטופ, במרחק של מעל 50 ס"מ קרינת הלפטופ זניחה, מה גם שעיקר הקרינה היא דווקא מהשנאי של הלפטופ.
    גם לא סביר שזה יהיה הביטוי לך, אולם ברפואה אין דבר שאין, ולכן כדי לדעת אם את רגישה - היפרסנסיטיבית - לחשמל, ומדובר בחשמל של הרשת הביתית, עליך לעשות ניסויים כפולי סמיות לאורך שעות רבות ולראות אם התופעה חוזרת, כשאינך יודעת אם מקור החשמל דולק או לא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך להצעתך , עשיתי כבר מספר ניסוי

גל
    19/04/2012

ניסויים כאלה ואני מסוגלת להרגיש האם המחשב פתוח או לא , גם אם אני לא יודעת זאת ומישהו אחר פתח אותו.
    כאשר אני עובדת בחדר , במיוחד במקום ספציפי, התופעות חזקות במיוחד.
    מה כדאי לעשות ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך להצעתך , עשיתי כבר מספר ניסוי - תגובה

ד``ר דני וולף
    20/04/2012

אני עדיין לא מאמין שרק הלפטופ עושה לך את זה, אבל מה פשוט יותר מאשר לעבוד עם מחשב שולחני, או אפילו לחבר את הלפטופ למסך ולעכבר ומקלדת אלחוטיים ולהרחיקו 2 מט מהגוף. גם יהיה לך יותר נוח לעבוד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו