שלום רב

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• שלום רב
    ריקי
    13/02/2008

יש לי שתי שאלות:
    1. אני לא רוצה לדבר בפלאפון עם אוזניה או רמקול, שאלתי היא כמה זמן ביום הכי הרבה אני יכולה לדבר עם הפלאפון בצורה הרגילה? שעה זה יותר מדי?

2. האם המחקרים שעשו רעש בנושא וקבעו כי הפלאפון גורם לסרטן בלוטות הרוק נכונים לדעתך?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום רב

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה זמן מותר לדבר בפלאפון. ה

ד``ר דני וולף
    13/02/2008

1. שאלת מיליון הדולר. אין זמן קצוב. שעה זה המון זמן.
    2. המחקר הוא חלק ממחקר חובק ארצות, שנערך ב-10 ארצות שונות למשך 10 שנים רצופות. הוא מהמחקרים האמינים, המעמיקים והמבוססים שיש. יחד עם זאת מחקר אפידמיולוגי לעולם אינו מבסס חד משמעית את העובדות. המחקר מדליק יותר מנורה אדומה!!!! זהירות מ...ו...נ...ע...ת!!!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמה זמן מותר לדבר בטלפון

ד``ר דני וולף
    14/02/2008

1. שאלת מיליון הדולר. אין זמן קצוב. שעה זה המון זמן.
    2. המחקר הוא חלק ממחקר חובק ארצות, שנערך ב-10 ארצות שונות למשך 10 שנים רצופות. הוא מהמחקרים האמינים, המעמיקים והמבוססים שיש. יחד עם זאת מחקר אפידמיולוגי לעולם אינו מבסס חד משמעית את העובדות. המחקר מדליק יותר מנורה אדומה!!!! זהירות מ...ו...נ...ע...ת!!!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו