מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מכשירי חשמלחן14/05/2012
שלום, יש לי מס שאלות:
ממש בסמוך למיטתה של ביתי (מרחק סנטימטרים בודדים ממנה) יש שקע אליו מחוברת מנורת קריאה (40 W)
1- האם כאשר המנורה כבוייה, אך מחןברת לשקע, נפלטת קרינה מהשקע?
2- וכאשר היא דולקת? לרב זה כשעה ביום כשביתי במיטה- האם רצוי לחברה לשקע רחוק יותר?
3- האם שקעים פולטים קרינה גם כשלא מחובר אליהם מכשיר חשמלי כלל?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מכשירי חשמל - תגובה
רם דישון15/05/20121. לא.
2. קרינה חלשה מאד- אין כל בעיה.
3.לא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום המהנדס רם דישון. אני הבנתי..
מלאכי15/05/2012מהפורום שאם יש מכשיר מכובה מחובר לתקע אז הוא פולט שדה מגנטי שזה סוג של קרינה. (נראה לי). זה לא משפיע על הבן אדם אם זה קרוב אליך?
תודה רבה לך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שלום המהנדס רם דישון. אני הבנתי.. - תגובה
רם דישון15/05/2012מאיפה הבנת את זה? כשהמכשיר מכובה אין שדה מגנטי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכון שכל מכשיר חשמלי מכובה
מלאכי15/05/2012לא פולט קרינה אבל הבנתי שאם מכשיר מחובר אז הוא פולט כמו מחשב במצב השהייה.. האמת שזה ההבדל אולי שמחשב שהוא בהמתנה הוא נראה מכובה אבל פולט קרינה..
אבל עולה לי עוד משהו בראש ששדה חשמלי הרי תלוי אם אני זוכר בהפרש של מתחים ולאו דווקא בזרימה בתוך המוליך אז אולי זה מה שפולט?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
נכון שכל מכשיר חשמלי מכובה - תגובה
רם דישון15/05/2012בהודעה האחרונה שלך יש בלבול רב של מושגים וקטעי מידע. קצרה היריעה בפורום ללמד את עקרונות הנדסת החשמל. אם הנושא מעניין אותך- למד מהרשת או בבית ספר מתאים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)