מכשירי חשמל

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• מכשירי חשמל
    חן
    14/05/2012

שלום, יש לי מס שאלות:

ממש בסמוך למיטתה של ביתי (מרחק סנטימטרים בודדים ממנה) יש שקע אליו מחוברת מנורת קריאה (40 W)
    1- האם כאשר המנורה כבוייה, אך מחןברת לשקע, נפלטת קרינה מהשקע?
    2- וכאשר היא דולקת? לרב זה כשעה ביום כשביתי במיטה- האם רצוי לחברה לשקע רחוק יותר?
    3- האם שקעים פולטים קרינה גם כשלא מחובר אליהם מכשיר חשמלי כלל?

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מכשירי חשמל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מכשירי חשמל - תגובה

רם דישון
    15/05/2012

1. לא.
    2. קרינה חלשה מאד- אין כל בעיה.
    3.לא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום המהנדס רם דישון. אני הבנתי..

מלאכי
    15/05/2012

מהפורום שאם יש מכשיר מכובה מחובר לתקע אז הוא פולט שדה מגנטי שזה סוג של קרינה. (נראה לי). זה לא משפיע על הבן אדם אם זה קרוב אליך?

תודה רבה לך!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום המהנדס רם דישון. אני הבנתי.. - תגובה

רם דישון
    15/05/2012

מאיפה הבנת את זה? כשהמכשיר מכובה אין שדה מגנטי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נכון שכל מכשיר חשמלי מכובה

מלאכי
    15/05/2012

לא פולט קרינה אבל הבנתי שאם מכשיר מחובר אז הוא פולט כמו מחשב במצב השהייה.. האמת שזה ההבדל אולי שמחשב שהוא בהמתנה הוא נראה מכובה אבל פולט קרינה..

אבל עולה לי עוד משהו בראש ששדה חשמלי הרי תלוי אם אני זוכר בהפרש של מתחים ולאו דווקא בזרימה בתוך המוליך אז אולי זה מה שפולט?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נכון שכל מכשיר חשמלי מכובה - תגובה

רם דישון
    15/05/2012

בהודעה האחרונה שלך יש בלבול רב של מושגים וקטעי מידע. קצרה היריעה בפורום ללמד את עקרונות הנדסת החשמל. אם הנושא מעניין אותך- למד מהרשת או בבית ספר מתאים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו