SAR

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• SAR
    אודי
    15/05/2012

שלום רב,
    האם ככל שהSAR גבוה יותר, קרינת הסלולר גבוהה יותר?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    SAR

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• SAR - תגובה

רם דישון
    15/05/2012

לא בהכרח.
    אני מציע שתחפש מידע ברשת על ה-SAR, כיצד מודדים אותו ומה המשמעות שלו.
    יכול להיות מצב שבו שני מכשירים בעלי אותו הספק שידור (קרינה) יציגו SAR שונה, בגלל צורת ומיקום האנטנה בתוך המכשיר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• SAR - תגובה

ד"ר זמיר שליט"א
    18/05/2012

יפה ענה לך ידידי המלומד המהנדס רם דישון, אבל אם יורשה לי להוסיף: ה- SAR זו קומבינה שמטרתה להסתיר את הקרינה החזקה מהטלפונים. נתון זה בכוונה, לא ניתן למדידה בכל מקום, אלא במקומות ספורים בעולם, בהם היא נמדדת במודל ראש מבוגר הנקרא "פני שד", ובו תמיסת מלח וסוכר האמוחרה לדמות לרקמות הראש. היות והן אינן אחידות, התמיסה אינה מייצגת את כל הרקמות, ולא כדאי לסמוך על זה.
    השיטה מודדת שיעור ספיגה ספציפי, ב ראשי תיבות SAR, של הקרינה ברקמות הראש. מותר עד 2.0= SAR, אבל קרינת הטלפון אינה אחידה ונוצרית בראש "כתמים חמים" או hot spots , בהם מגיע גם ל- 15 = SAR. ויש על זה מחקר שלם.
    לכן ההצעה שלי, להרחיק את הטלפון מהגוף, ולא להתחשב ב- SAR, או בכל קומבינה שאינה מגינה על בריאותך.
    כל טוב,
    זמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על ההרחבה

אודי
    18/05/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו