קרינה ממיטה מתכוננת האם זה נכון?

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• קרינה ממיטה מתכוננת האם זה נכון?
    יעל
    31/05/2012

רכשתי לבן שלי בן 10 מיטה וחצי מתכוננת עם שלט וזה מחובר לחשמל. הלחיצו אותי חברות שזה פולט קקרינה האם זה נכון? ואם אנתק את זה מהחשמל כשהוא ישן בלילה האם המיטה לא תפלוט קרינה? הוא לא משתמש כל הזמן בשלט ובכיוונון אז אני יכולה חלהואציא מהחשמל האם זה יעזור? האם באמת יש קרינה כשה בחשמל? האם מסוכן לבי בן העשר לישון במיטה זו גם כשהיא לא מחוברת לחשמל כי יש שם מנוע?? בבקשה תשובות אני מודאגת..............

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרינה ממיטה מתכוננת האם זה נכון? - תגובה

ד``ר דני וולף
    01/06/2012

כשלא משתמשים במנוע של הכיוונון, כלומר, כשלא מכוונים את המיטה, הקרינה זניחה. היא גבוהה רק כשמכוונים את המיטה, וגם זה זניח כי לזמן קצר. אם את רוצה להיות בטוחה לגמרי, שאין אפילו קרינה זניחה הוציאי את התקע של המיטה. אגב המנוע הוא "המקרין", והוא נמצא מתחת למיטה, במרחק של מעל 20 ס"מ מהגוף, כך שגם כשהמנוע מחובר לחשמל ולא מופעל הקרינה זניחה לחלוטין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו