מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אייפד על הבירכיים של ילדנעמי10/06/2012
שלום,
בני בן ה 4 מניח את האייפד על הרגליים בזמן משחק. אני דואגת שה wifi יהיה מכובה וכן מוציאה את כרטיס הסים. לכאורה בסדר, אבל אני מנחשת שעדיין נפלטת קרינה מהיות האייפד מחשב.
האם קיימת סכנה בשימוש כזה?
אם כן, כיצד אני יכולה להפוך שימוש באייפד על ידי הילד לבטוח?
תודה,
נעמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אייפד על הבירכיים של ילד - תגובה
רם דישון10/06/2012להנחות אותו להניח את האייפד על שולחן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכרית הגבהה יכולה לעזור?
נעמי10/06/20121. בהנחה ששולחן כנראה לא תהיה אופציה, האם יש עוד פתרון? כרית הגבהה? של כמה ס"מ?
2. זה שסגרתי את ה wifi, לא מוריד את הקרינה בצורה משמעותית?
תודה,
נעמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כרית הגבהה יכולה לעזור? - תגובה
רם דישון10/06/20121. כן, זה עוזר, כי זה מרחיק את המחשב מהגוף.
2. זה שסגרת את ה-WIFI אכן מקטין אתהקרינה, אבל וודאי שכבית גם את הסלולר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני עדיין לא שקטה
נעמי11/06/20121. אם מתקיימים התנאים של wifi כבוי, אין סים באייפד, וכרית הגבהה של כשלושה ס"מ - אני יכולה לתת לילד לשחק ולא להיות מוטרדת מנושא הקרינה?
2. מה מרחק ההגבהה שממנו הקרינה במקרה זה שולית?
מצטערת על השאלות הספציפיות אבל חשוב לי מאוד לא לפגוע בבריאותו ובמקביל לספק לו חוויה נעימה של משחק באייפד.
תודה לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנראה לי שדילגת על שאלתי בטעות
נעמי11/06/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
נראה לי שדילגת על שאלתי בטעות - תגובה
רם דישון11/06/2012ראי תשובתי להלן בנושא מצב טיסה. זה פותר את בעייתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצב טיסה
אפי11/06/2012האם העברה למצב טיסה חוסמת את האופציות האלו(כולל סלולר)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מצב טיסה - תגובה
רם דישון11/06/2012כן. מאחר ואין לי אייפד, לא ידעתי שיש לו מצב טיסה.מצב זה חוסם את כל השידורים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמצב טיסה בטוח להניח על הבירכיים?
נעמי11/06/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
במצב טיסה בטוח להניח על הבירכיים? - תגובה
רם דישון11/06/2012כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)