קרינה מלוח חשמל

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• קרינה מלוח חשמל
    OG
    13/06/2012

נראה לי ששאלה ששאלתי לפני מספר ימים התפספסה:

שלום,

במשרדי, במרחק של 80 ס"מ מעל ראשי, ישנו לוח חשמל המספק 40 אמפר. מה ידוע על פליטת קרינה בסדר גודל כזה? האם מקום מושבי בטוח מבחינה בריאותית?

תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרינה מלוח חשמל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרינה מלוח חשמל - תגובה

ד``ר דני וולף
    13/06/2012

אינך יודע כמה הלוח מספק, אלא מה המקסימום שיכול לספק. 80 ס"מ נראה לי קרוב, מה עוד שחוטי החשמל יכולים להיות קרובים עוד יותר, ולכן התשובה המדויקת ביותר היא למדוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרינה מלוח חשמל

OG
    14/06/2012

תודה ד"ר וולף. שמעתי שיש כיסוי שניתן לשים סביבי הלוח (מדובר בלוח קטן מימדים). מהו הכיסוי, ממה הוא עשוי ועד כמה הוא יכול להגן מפני הקרינה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרינה מלוח חשמל - תגובה

רם דישון
    14/06/2012

לא ידוע לי על משהו יעיל, בגלל אורך הגל הגדול. אם מישהו יציע לך מיגון כזה- דרוש התחיבות מראש למידת ההפחתה של הקרינה מהלוח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו