מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דיבורית חוטית רגילהגדי12/07/2012
שלום,
יצא לי לראות תשובות סותרות על נושא הדיבורית החוטית הרגילה
יצא לי היום לדבר סה"כ כ45 דקות בפלאפון, מתוכם כ-5 דקות ללא דיבורית (צמוד לאוזן) ו-40 דקות עם הדיבורית המקורית שמגיעה עם המכשיר.
האם בדיבור עם הדיבורית יש בעיית קרינה? האם קרינה עוברת דרך האוזניות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דיבורית חוטית רגילה - תגובה
רם דישון12/07/20121. אני מבין שב"דיבורית" הכוונה היא לאוזניה של המכשיר.
2. בכל מקרה האוזניה עדיפה על דיבור צמוד לאוזן.
3. יש טענה שהחוט של האוזניה משמש כאנטנה ומוביל מעט (אני מדגיש- מעט, והכוונה היא הרבה פחות מאשר בדיבור צמוד לאוזן) קרינה ישירות לאוזן. מדידה שתאשר טענה זו הנה מורכבת מאד, ולא ידוע לי על גוף בלתי תלוי שהשקיע כמה אלפי דולרים על מדידה כזו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן
גדי12/07/2012אני מדבר על האוזניות של המכשיר עם המיקרופון המובנה כלומר דיבורית חוטית
השאלה היא האם דיבור של 45 דקות (מצטבר) עם דיבורית חוטית הוא משהו סביר כמו דיבור 5 דקות ללא דיבורית או שבכל זאת מדובר על זמן ארוך ובעייתי?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כן - תגובה
רם דישון12/07/2012דיבור בדיבורית במשך 45 דקות הוא הרבה פחות מאשר 5 דקות ללא דיבורית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובות
גדי12/07/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)