מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- צילום חזהבועז29/07/2012
היום עשיתי צילום רנטגן חזה, הטכנאי צילם אותי כשאני עם הגב למצלמה (הבטן צמוגה ללוח) ולכן שם לי את המגן אשכים מאחורה לאחר מכן אמר לי להסתובב 90 מעלות ימינה אבל השאיר את המגן באותו מקום כלומר צד ימין של הגוף שלי היה מופנה לכיוון המצלמה, האם תקין? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילום חזה - תגובה
ד``ר דני וולף30/07/2012תקין לחלוטין, מעל ומעבר לתקין. הקרינה יוצאת מה"מצלמה" והמגן צריך להיות בין ה"מצלמה" לבין הגוף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכוונה שלי היא
גדי30/07/2012שכשהסתובבתי חצי סיבוב ימינה, המגן היה מאחור (על הישבן) והמצלמה הייתה מהצד, כלומר העופרת לא היה בכיוון המצלמה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדוקטור?
גדי30/07/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכוונה שלי היא - תגובה
ד``ר דני וולף31/07/2012תיאורטית נכון. הקרינה יוצאת מה"מצלמה" (שפורפרת הרנטגן) לכיוון לוח הצילום, ואם המגן היה על הישבן אז הוא לא הגן על האשכים, למרות שבדרך כלל המגן הוא סינר שעוטף 2/3 היקף הגוף. כך או כך חשיפה מזערית לחלוטין, זניחה לגמרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלתי את טכנאי הרנטגן מייד לאחר
גדי31/07/2012הבדיקה, אם זה לא היה צריך להיות קדימה, הוא ענה שבכלל לא צריך מגן בצילומי חזה ושמים "כדי שיהיה" אבל לא באמת צריך,
בכל מקרה, רגל ימין לא חוסמת את הקרינה מלהגיע לאשכים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)