מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שלום רב! לא יודעת אם קשור לפורום,עדי08/08/2012
אשמח לקבל תשובה: אני מתגוררת בדירה בבניין שבנוי מפומיס, ובפורום זה המלצתם על שאיבת אבק בתדירות גבוהה: ראשית, האם ספונג'ה יכולה להחליף את השאיבה?
שנית, אשמח לקבל המלצה על שואב אבק יעיל אשר לא יפלוט חלקיקים מזיקים בחזרה את חלל החדר ובאמת ינקה את החלקיקים הרדיואקטיביים מהפומיס?
רק עברנו לפני כשבוע ואני ממש מודאגת מכיוון שיש לי שני ילדים קטנים ועל נשקי הפומיס כבר שמעתי....
תודה מראש!
עדי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לקבל תשובה על שאלתי. תודה.
עדי09/08/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום רב! לא יודעת אם קשור לפורום, - תגובה
ד``ר דני וולף10/08/2012כל שואב אבק טוב. ישנם שואבי אבק המיועדים לחולים אלרגיים לאבק, הם כמובן טובים הרבה יותר, אולם ממש אין צורך. תתענייני בחנויות. ספנג'ה מצוין, קצת קשה על הספות. אינני רוצה לבאס אותך, אבל ללבני פומיס יש גם קרינה נוספת שהיא לא רדון, אבל תתעלמי מזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ד"ר וולף. האם מומלצים ספונג'ה
עדי11/08/2012ושאיבה של כל הבית ברמה יומיומית?
אני יודעת שלבני הפומיב פולטים קרינה רדיואקטיבית, היכן היא מצטברת בעיקר?
האם ידוע לאחר כמה זמן השפעתה המצטברת מזיקה לגוף? בייחוד לזה של ילדים?
רק עברנו לדירה, וחוץ מקשיי המעבר אני גם חושבת על זה, אך אני מניחה שאין הרבה מה לעשות, אוליי רק לעבור ממנה מתישהו...:-(
תודה על העזרה!
עדי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)