שלום רב! לא יודעת אם קשור לפורום,

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• שלום רב! לא יודעת אם קשור לפורום,
    עדי
    08/08/2012

אשמח לקבל תשובה: אני מתגוררת בדירה בבניין שבנוי מפומיס, ובפורום זה המלצתם על שאיבת אבק בתדירות גבוהה: ראשית, האם ספונג'ה יכולה להחליף את השאיבה?
    שנית, אשמח לקבל המלצה על שואב אבק יעיל אשר לא יפלוט חלקיקים מזיקים בחזרה את חלל החדר ובאמת ינקה את החלקיקים הרדיואקטיביים מהפומיס?

רק עברנו לפני כשבוע ואני ממש מודאגת מכיוון שיש לי שני ילדים קטנים ועל נשקי הפומיס כבר שמעתי....

תודה מראש!

עדי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אשמח לקבל תשובה על שאלתי. תודה.

עדי
    09/08/2012

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום רב! לא יודעת אם קשור לפורום, - תגובה

ד``ר דני וולף
    10/08/2012

כל שואב אבק טוב. ישנם שואבי אבק המיועדים לחולים אלרגיים לאבק, הם כמובן טובים הרבה יותר, אולם ממש אין צורך. תתענייני בחנויות. ספנג'ה מצוין, קצת קשה על הספות. אינני רוצה לבאס אותך, אבל ללבני פומיס יש גם קרינה נוספת שהיא לא רדון, אבל תתעלמי מזה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ד"ר וולף. האם מומלצים ספונג'ה

עדי
    11/08/2012

ושאיבה של כל הבית ברמה יומיומית?

אני יודעת שלבני הפומיב פולטים קרינה רדיואקטיבית, היכן היא מצטברת בעיקר?

האם ידוע לאחר כמה זמן השפעתה המצטברת מזיקה לגוף? בייחוד לזה של ילדים?

רק עברנו לדירה, וחוץ מקשיי המעבר אני גם חושבת על זה, אך אני מניחה שאין הרבה מה לעשות, אוליי רק לעבור ממנה מתישהו...:-(

תודה על העזרה!

עדי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו