טלפון אלחוטי DECT

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• טלפון אלחוטי DECT
    יעל
    13/08/2012

שלום

אני יודעת שלא ניתן להזיז את הגלגל אחורה ולמדתי את הלקח שלי, אבל בני התינוק ישן בעריסה בחודש הראשון בחדרנו והטלפון הלחטי היה מונח במדף מעל העריסה . לאחר שבוע נשאר רק המטען בלי הטלפון ולאחר שבועיים וחצי כבר הוא כבר היה במרחק שני מטר ממנו אבל עוד בחדר ושבוע לאחר מכן הוצאתי את הטלפון לגמרי מהבית וקניתי חוטי. אמנם זה לא היה הרבה זמן אבל התינוק היה די קרוב למכשיר במשך שבועיים. האם נגרם נזק משמעותי?
    אני היחידה שזה היה נראה לה לא טוב וחבל שבימינו לא מדברים עך זה יותר.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טלפון אלחוטי DECT

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טלפון אלחוטי DECT - תגובה

רם דישון
    13/08/2012

בפרק זמן כה קצר לא נגרם נזק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועוד שאלה

יעל
    15/08/2012

קרינה נפלטת מהטלפון האלחוטי גם כשלא מדברים ממנו ובאיזו עוצמה? בהמשך לשאלה הקודמת גם אם המכשיר היה 50 ס"מ מגופו של התינוק אבל למשך חודש בלבד זה לא מזיק?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועוד שאלה - תגובה

רם דישון
    16/08/2012

הנייד של הטלפון האלחוטי מקרין רק בשעת שיחה. הבסיס, לעומת זאת, מקרין כל הזמן (ברוב הדגמים מסוג DECT).
    50 ס"מ במשך חודש אחד- סביר שלא נגרם שום נזק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו