מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אנטנה סלולריתשלמה04/09/2012
הבית שלי נמצא מרחק של כ80 מט מאנטנה סלולרית.
הזמנתי מודד שמדד בחלונות הבית (בכל חלונות הבית) 0.5 מיקרוואט לתוצאה מירבית ובתוך הבית קצת פחות 0.4 או 0.3 לעיתים.
התוצאה הגבוהה ביותר הייתה 0.5 מיקרווואט .
יש לי תינוק בן 7 חודשים.
הבנתי שתוצאות אלו בטוחות רק למבוגרים ולא לילדים. האם זה נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אנטנה סלולרית - תגובה
רם דישון04/09/2012רק השוכן במרומים יוכל לענות בבטחה על שאלה זו.
על פי מה שאנו יודעים היום, אין סיבה לדאגה.
אם אתה רוצה להיות יותר אדוק מהאפיפיור, צפה את החלונות ברדיד או רשת מתכתית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרשת מתכתית?
שלמה04/09/2012האם כל רשת מתכתית? האם כזאת נגד יתושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
רשת מתכתית? - תגובה
רם דישון04/09/2012אכן כך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרם ....
שלמה04/09/2012החלטנו לעזוב את הדירה.
מזכיר לך שנמדדו 0.5 מיקרווואט בנקודות הגבוהות (ליד החלונות).
1. האם נכון להניח שלפי מה שידוע לנו היום משך הזמן שגרנו (9 חודשים) לא גרם נזק?
כמובן ששאלתי היא על פי הידע המדעי כיום.
2. האם אתה חושב שההחלטה לעזוב את הדירה קיצונית?
3. בדירה שנמצא נבצע מדידה קודם. מה לדעתך אמור להיות המקסימום 0.1 או 0.2? בהנחה ש1 מיקרווואט עדיין גבוה. האם עלי לצפות לאפס?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
רם .... - תגובה
רם דישון05/09/20121. סביר שלא נגרם כל הזק. הזמן קצר יחסית והעוצמה נמוכה.
2. ההחלטה נראית לי קיצונית, מה גם שרשת תוריד את העוצמה בהרבה, אבל ההחלטה היא שלכם. אני הייתי קודם מתקין רשת ואח"כ מחליט. זאת מתוך הנחה שהחלפת דירה היא תהליך לא זול ולא קל.
3. אפס לא יהיה אף פעם. קשה לי לענות על השאלה, כי גם 0.2 הוא ערך נמוך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רם - כדור רגיעון שכמוך.
שלמה05/09/2012מקרב לב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנטנה סלולארית
משה ניר07/09/2012מי בודק קרינה ליד חלונות? רק בודק לא מקצועי או שרלטן. הערכים שציינת תקינים ונמוכים! אין בהם שום סכנה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אנטנה סלולארית - תגובה
רם דישון07/09/2012אוי למי שהדריך והסמיך אותך לא למדוד ליד חלונות. החלון הוא נקודת התורפה של החדר- דרכו חודרת הקרינה. לטעמי יש למדוד ליד החלון ובאיזורים כמו מיטת ילד או שולחן כתיבה. המדידה ליד החלון מטרתה לוודא שאין מקורות קרינה נוספים, ולתת אינדיקציה כיצד יש למגן את החדר, במידה ותמדד בו קרינה העולה על הסף המומלץ ע"י מנהלי הפורום.
שים לב שבהיותך מודד מוסמך אתה כבול בהנחיות של המשרד להגנת הסביבה בנושא שיטת המדידה והספים, בעוד שמנהלי הפורום הזה חופשיים להביע דעה שונה ומחמירה יותר. לצערי, המשרד מהסס בכל הנוגע להורדת הסף, למרות העדויות החדשות על הסיכונים הבריאותיים של הקרינה המצטברות מדי יום ביומו (ממש כך).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנטנה סלולארית
משה ניר08/09/2012התחלתי לכתוב בפורום לא על מנת להשמיץ ולא להתנגח איתך! אני אשתדל לתת את תשובותיי על בסיס מקצועי נטול סממנים מסחריים. אכן אני מוסמך על ידי המשרד להגנת הסביבה חבר בארגון להגנה מקרינה (I.S.R.P ) ומשמש כיועץ מומחה לארגונים בינלאומיים.
את הקרינה מודדים באזור שיש שהיה רציפה של בני אדם. אני מניח שלא תמליץ לבצע בדיקת קרינה ליד מנורה בתקרה שבסביבתה תמדוד 50 מיליגאוס. לכן אחזור על תשובתי
ליד החלון אין צורך למדוד! מי שמודד ליד חלון הינו אדם לא מקצועי או שרלטן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)