מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ארון חשמלעדי04/09/2012
כארבע מטר ממני יש ארון חשמל בגודל של ארון בגדים (2 או 3 דלתות)
הארון מספק חשמל של כחצי קומה (כ 50 עמדות מחשב ועוד חדר מחשב אחד גדול).
מעל לראשי (כ 2 מטר) עוברים המון כבלי חשמל\תקשורת (אתמול פתחו את התיקרה האקוסטית ונחרדתי לראות את המראה).
האם יש טעם למדוד את עוצמת הקרינה שמסביבי (לקנות מד קרינה)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ארון חשמל - תגובה
רם דישון05/09/2012המידע שספקת דל מאד, ואינו מאפשר חוות דעת. נא שלחי לי תמונות של ארון החשמל בפרטי, ואשתדל לענות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה, אני אצלם ואשלח.
עדי05/09/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרינה מלוח חשמל
משה ניר07/09/2012שלום עדי,
תמונה לא תספיק לקבל חוות דעת אמיתית. עדיף לבדוק את רמת הקרינה באמצעות בודק מוסמך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
קרינה מלוח חשמל - תגובה
רם דישון07/09/2012אני מבין שיש לך עניין מסחרי במדידה, אבל חבל שאתה לא מפנים מה שאתה קורא. השואלת ציינה את המרחק ממנה ללוח. גודל והיקף הלוח (מבחינת הזרמים שהוא נושא) נותנים אינדיקציה כללית האם המרחק מספיק או שכדאי למדוד. מאד יתכן שע"י מדידה שלי ליד לוח חשמל דומה ניתן לקבל מושג האם יש טעם במדידה או שאפשר לחסוך את ההוצאה.
זה בדיוק ההבדל בינינו- אני נוטה להמליץ על מדידה רק כאשר לא ניתן לומר בוודאות שאין בעיה. אתה תמליץ על מדידה במיקרים רבים, משיקולים מסחריים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלוח חשמל
משה ניר08/09/2012הגב' שאלה האם יש טעם למדוד את עוצמת הקרינה שמסביבי (לקנות מד קרינה)? וכן השבתי לה כי מומלץ לבצע בדיקה באמצעות בודק מוסמך. לגבי מרחקים מהלוח וכבלי ההזנה בתקרה הגב' נמצאת בטווח הקרינה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רם, אני אצלם את זה
עדי08/09/2012מודד מוסמך לא רלוונטי מאחר ומדובר במקום עבודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)