מודאגת

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• מודאגת
    דנה
    09/09/2012

שלום רב,

אחי כיום בן 32 משרת ביחידת לוחמה אלקטרונית.

אינני יודעת רבות על תפקידו או תפקידי היחידה אבל ניתן להניח שהם נחשפים לקרינה

ברצוני לברר עמכם האם ידוע על קשר בין חשיפה במסגרת צהלית למחלת הסרטן? האם יש סוגים מסוימים של סרטן שיותר אופיינים, והאם ידועים מקרים רבים של חיילים ששירתו במסגרות כאלו וחלו?

אני מאוד מודאגת ויודעת שאח שלי עובר בדיקות תקופתיות בב"ח עפ"י רצונו האישי . האם בדיקות תקופתיות יכולות לחשוף מצב סרטני במידה וחלילה יש.

בנוסף, האם הקרינה שיש ממכשירים בצבא היא מסוכנת או בגדר הנורמאלי (או שאין כזה דבר בכלל).

אם יש איזה פעולה מונעת או בדיקות מסוימות שכדאי לעשות אשמח אם תוכלו ליידע אותי בכך בתשובתם.

לתשובתכם אודה מכיוון שאני מאוד מודאגת,
    דנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מודאגת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מודאגת - תגובה

רם דישון
    09/09/2012

מחוץ לתחום הפורום- פני אלי בפרטי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לשאלה

דנה
    10/09/2012

רם שלום,

האם ניתן לפנות אליך טלפונית לקבלת תשובה?

תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לשאלה - תגובה

רם דישון
    10/09/2012

אחרת לשם מה מופיע מספר הטלפון שלי באתר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו