מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מודאגתדנה09/09/2012
שלום רב,
אחי כיום בן 32 משרת ביחידת לוחמה אלקטרונית.
אינני יודעת רבות על תפקידו או תפקידי היחידה אבל ניתן להניח שהם נחשפים לקרינה
ברצוני לברר עמכם האם ידוע על קשר בין חשיפה במסגרת צהלית למחלת הסרטן? האם יש סוגים מסוימים של סרטן שיותר אופיינים, והאם ידועים מקרים רבים של חיילים ששירתו במסגרות כאלו וחלו?
אני מאוד מודאגת ויודעת שאח שלי עובר בדיקות תקופתיות בב"ח עפ"י רצונו האישי . האם בדיקות תקופתיות יכולות לחשוף מצב סרטני במידה וחלילה יש.
בנוסף, האם הקרינה שיש ממכשירים בצבא היא מסוכנת או בגדר הנורמאלי (או שאין כזה דבר בכלל).
אם יש איזה פעולה מונעת או בדיקות מסוימות שכדאי לעשות אשמח אם תוכלו ליידע אותי בכך בתשובתם.
לתשובתכם אודה מכיוון שאני מאוד מודאגת,
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מודאגת - תגובה
רם דישון09/09/2012מחוץ לתחום הפורום- פני אלי בפרטי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאלה
דנה10/09/2012רם שלום,
האם ניתן לפנות אליך טלפונית לקבלת תשובה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בהמשך לשאלה - תגובה
רם דישון10/09/2012אחרת לשם מה מופיע מספר הטלפון שלי באתר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)